Τρίτη, Απριλίου 16

«ΔΕΝ ξεκίνησες καλά!» ΤΑ ΧΩΝΕΙ άγρια (και) ο Λιάγκας στον Αυτιά...

«Γιώργο μου, δεν ξεκίνησες καλά και στο λέω με αγάπη», είπε  ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας τη συνέντευξη που παραχώρησε ο υποψήφιος ευρωβο...


«Γιώργο μου, δεν ξεκίνησες καλά και στο λέω με αγάπη», είπε  ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας τη συνέντευξη που παραχώρησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, Γιώργος Αυτιάς, στον Γιώργο Παπαδάκη.
«Μέχρι σήμερα ο Γιώργος Αυτιάς ήταν συνάδελφος κι εμένα δεν μου αρέσει να κρίνω συναδέλφους. Τώρα που πέρασε απέναντι, έχω δικαίωμα να τον κρίνω. Γιώργο μου, δεν ξεκίνησες καλά και στο λέω με αγάπη. Μου θυμίζεις τον Ζαγοράκη που για να δικαιολογήσει τη μεταγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία που εξελέγη 2 φορές, στο ΠΑΣΟΚ, βγήκε και είπε ότι στην Ευρώπη φοράμε τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Πολύ ωραία δικαιολογία. Πάμε παρακάτω», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.
Επιπλέον, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 είπε: «Εσύ φόρεσες τη φανέλα της Νέας Δημοκρατίας και όχι της Εθνικής Ελλάδος. Δεν πρέπει να παίζετε με τα εθνικά χρώματα μόνο εκτός έδρας. Κυρίως εντός έδρας, Γιώργο μου αγαπημένε πρέπει να παίζετε με τα εθνικά χρώματα. Γιατί επειδή εδώ παίζετε με γαλάζια, ροζ, κόκκινα σημαιάκια το αποτέλεσμα είναι οι Άγιοι Ανάργυροι, τα Τέμπη, τα πλοία που βουλιάζουν κι όλα αυτά που καταγράφουμε εμείς πριν γίνεις πολιτικός».
Κλείνοντας το θέμα, ο Γιώργος Λιάγκας υπογράμμισε : «Για εμένα αυτή η πρώτη σου δήλωση είναι ατυχής. Τι δήλωση ήταν αυτή βρε Γιώργο; Ατυχής! Ξεκίνησε η κριτική να ξέρεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .