Σάββατο, Απριλίου 13

«Νίκη», «Πρέσπες» και Κασιδιάρης

 

Του Χρήστου Μπολώση

Η «Νίκη» υπέβαλε μια ερώτηση προς τον ΥΠΕΞ κ. Γεραπετρίτη, με την οποία τον ερωτά για ποιον λόγο αδιαφορούν, ενώ γνωρίζουν τις παραβιάσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών εκ μέρους των Σκοπιανών.

Για την ιστορία, οι παραβιάσεις μέχρι στιγμής είναι πάνω από 345 και έπεται συνέχεια! Χωρίς να έχω… δίπλωμα μάγου, μπορώ να προβλέψω με ποσοστό επιτυχίας πάνω από 100% την τύχη της ερωτήσεως.

Θέλοντας, λοιπόν, να υποστηρίξω την ερώτηση, θα πρότεινα στον κ. Νατσιό να συναντηθεί μυστικά (μα πολύ μυστικά) με τον Ηλία Κασιδιάρη και να τον πείσει να κάνει την εξής δήλωση: «Συντάσσομαι πλήρως και στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Αυτομάτως, σαν να το βλέπω μπροστά μου σε ζωντανή σύνδεση, θα ξεσηκωθούν όλοι οι συνταγματολόγοι, οι δημοκράταροι όλων των τόξων, μηδέ και του ουρανίου τόξου εξαιρουμένου, καθώς και διάφορες συλλογικότητες, φορείς και ΜΚΟ, και θα ζητήσουν να καταργηθούν οι συμφωνίες, αφού τις στηρίζει ο Κασιδιάρης.

Μόλις έδειξα στο στεφάνι μου περήφανος το κείμενο αυτό, με κατακεραύνωσε: «Όλο αηδίες γράφεις, καημένε».

Δικαιολογήθηκα ψελλίζοντας «όχι εγώ, ρε γυναίκα, αλλά τα γεγονότα. Τα γεγονότα, που έλεγε και ο Πάντζας στη “Σωφερίνα”».

Κάτι μουρμούρισε, αλλά ποιος δίνει σημασία στις γυναίκες.

Παρακαλώ αυτό το τελευταίο να μη εκληφθεί ως ρατσιστικό.

 https://www.antinews.gr/52686/kleidarotrupa/niki-prespes-kai-kasidiaris/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .