Κυριακή, Απριλίου 21

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ “ΧΟΥΝΤΑ” ΚΟΥΛΗ: Υπόμνημα της ΝΔ στον Άρειο Πάγο για «μπλόκο» στους «Σπαρτιάτες»

ΤΡΘΤΥΘ

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη το θρίλερ για τις έδρες των «Σπαρτιατών» ένα ακόμη επεισόδιο έρχεται να προστεθεί στο σήριαλ με το συγκεκριμένο κόμμα.

Όπως έγινε γνωστό, η Νέα Δημοκρατία με υπόμνημά της στο Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου,

ζητά να μην επιτραπεί η συμμετοχή των «Σπαρτιατών» στις Ευρωεκλογές, αναφέροντας -μεταξύ άλλων- ως αιτιολόγηση, την άσκηση της πραγματικής ηγεσίας από τον καταδικασμένο χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη.

Στο υπόμνημα αναφέρεται επ’ αυτού πως «παρέχονται στοιχεία τεκμηρίωσης, που αποσκοπούν στην υποβοήθηση της κρίσης του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου και τεκμηριώνουν τη μη συνδρομή των προϋποθέσεων των σχετικών διατάξεων με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η ανακήρυξη του συνδυασμού του πολιτικού κόμματος Σπαρτιάτες εν όψει των εκλογών της για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024, καθώς και οποιουδήποτε άλλου κόμματος αποσκοπεί στην καταστρατήγηση των σχετικών διατάξεων».

Και προστίθεται: «Όπως προκύπτει από τα στοιχεία ο de facto ηγέτης του πολιτικού κόμματος Σπαρτιάτες είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης. Η άσκηση της πραγματικής ηγεσίας στοιχειοθετείται από συγκεκριμένες πράξεις που παρατίθενται στο παρόν Υπόμνημα και αποδεικνύουν την κατ’ ενιαίο τρόπο εκφρασμένη βούληση του Ηλία Κασιδιάρη να ασκεί διοίκηση στο εν λόγω κόμμα, να τοποθετεί εικονική ηγεσία αλλά και να διαθέτει τον ηγετικό ρόλο προς το εκλογικό σώμα στο κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» αναφέρει συγκεκριμένα στο υπόμνημά της η ΝΔ.

Το υπόμνημα που κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο, συνοδεύεται από παράρτημα 200 σελίδων.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a7%ce%9f%ce%a5%ce%9d%ce%a4%ce%91-%ce%9a%ce%9f%ce%a5%ce%9b%ce%97-%ce%a5%cf%80%cf%8c%ce%bc%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%9d%ce%94-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%86%cf%81%ce%b5/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .