Τετάρτη, Απριλίου 10

Δημοσκόπηση: Ελάχιστοι πιστεύουν τον Μητσοτάκη για τα Τέμπη και τα «συμφέροντα» που δήθεν τον πολεμούν

Δημοσκόπηση: Ελάχιστοι πιστεύουν τον Μητσοτάκη για τα Τέμπη και τα «συμφέροντα» που δήθεν τον πολεμούν

Δεν πείθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η… χορωδία της Νέας Δημοκρατίας ότι δεν υπάρχει συγκάλυψη στο έγκλημα των Τεμπών. Αυτό προκύπτει από δημοσκόπηση της Alco για τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha όπου το 75% των ερωτηθέντων απαντά ότι δεν τον έπεισαν ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση για το τεράστιο

αυτό θέμα. Μόλις 14% δηλώνει ότι τους πιστεύει.

Δεν πείθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ούτε όταν βάζει ως διακύβευμα των ευρωεκλογών τη «σταθερότητα», εκβιάζοντας τη συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας. 65% των ερωτηθέντων απαντούν ότι αρνητικό για τη ΝΔ αποτέλεσμα δεν θα δημιουργήσει ζήτημα σταθερότητας. Μόνο 24% το πιστεύει.

Επίσης δεν πείθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ούτε τους νεοδημοκράτες όταν ο ίδιος και υπουργοί του λένε ότι ισχυρά συμφέροντα θέλουν να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα. Μόνο 22% το πίστεψε ενώ 63% των ερωτηθέντων δεν… το κατάπιε.

Εδώ βέβαια λείπει μια ερώτηση που απευθύνεται σε νοήμονες πολίτες: «Ταυτίζεται η κυβέρνηση μιας χώρας με τη χώρα;». Η αυτονόητη απάντηση είναι «όχι», άρα ακόμη και το 22% που το πίστεψε είναι πολύ.

Στην εκτίμηση ψήφου των ευρωεκλογών βλέπουμε ότι περισσότεροι θα ψηφίσουν Μητσοτάκη από όσους τον πιστεύουν. Συγκεκριμένα τα ποσοστά των κομμάτων είναι:

ΝΔ: 29-33%
ΣΥΡΙΖΑ: 14-16%
ΠΑΣΟΚ: 12-14%
Ελληνική Λύση: 9-11%
ΚΚΕ: 8-10%
Κόμμα Νίκη: 3-5%
Πλεύση Ελευθερίας: 3-5%
Σπαρτιάτες: 2-4%
Νέα Αριστερά: 2-3,4%

https://www.documentonews.gr/article/dimoskopisi-elaxistoi-pisteyoyn-ton-mitsotaki-gia-ta-tempi-kai-ta-symferonta-poy-dithen-ton-polemoyn/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .