Δευτέρα, Απριλίου 8

Ελληνική Λύση για τον Κ.Μητσοτάκη: «Να εξηγήσει πως καταφέρνει να πλουτίζει την ώρα που οι Έλληνες πτωχεύουν»

 «Ο Κ.Μητσοτάκης θα λογοδοτήσει για τα "δωράκια" εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που έκανε σε φίλους και γνωστούς του»

Ελληνική Λύση για τον Κ.Μητσοτάκη: «Να εξηγήσει πως καταφέρνει να πλουτίζει την ώρα που οι Έλληνες πτωχεύουν»
Η Ελληνική Λύση έριξε τα «πυρά» της στον πρωθυπουργό για όσα ανέφερε κατά του Κυριάκου Βελόπουλου. 

«Ο “επαγγελματίας ανεπάγγελτος” Κυριάκος Μητσοτάκης, αντί να ασχολείται με τις (πραγματικές και τίμιες) επαγγελματικές δραστηριότητες του προέδρου της Ελληνικής

Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, οφείλει να δώσει πειστικές εξηγήσεις για το πως καταφέρνει και πλουτίζει, την ώρα που η Ελλάδα και οι Έλληνες πτωχεύουν. Φαινόμενο που απαντάται μόνο σε μπανανίες και όχι σε σύγχρονες δημοκρατίες», τονίζει η Ελληνική Λύση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, «η “επαγγελματική σταδιοδρομία” Μητσοτάκη βέβαια εξαντλείται στον διορισμό του από την κυβέρνηση Σημίτη, σε θυγατρική της Εθνικής, την οποία και κατέστρεψε, κρύφτηκε πίσω από την βουλευτική του ασυλία για να μην λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη, αλλά η Ελλάδα πλήρωσε κολοσσιαία πρόστιμα για τα “κατορθώματα” του».

Η Ελληνική Λύση επισημαίνει ότι «μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να μην λογοδότησε για τα “δωράκια” αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από τη Siemens, αλλά θα λογοδοτήσει για τα “δωράκια” εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που έκανε σε φίλους και γνωστούς του ως πρωθυπουργός υπό μορφή “ενισχύσεων” καθώς και ότι «η πρέπουσα απάντηση είναι η ρήση του Ηρακλείτου, “Ύες βορβόρω ήδονται μάλλον ή καθαρώ ύδατι”. (Τα γουρούνια ευχαριστιούνται περισσότερο στον βούρκο, παρά στο καθαρό νερό)». 


https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/elliniki-lysi/elliniki-lysi-gia-ton-k-mitsotaki-na-eksigisei-pos-katafernei-na-ploutizei-tin-ora-pou-oi-ellines-ptoxeyoun/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .