Πέμπτη, Απριλίου 18

«Κατεβάζουν» ρολά οι τράπεζες για έξι ημέρες!

«Παγώνουν» οι τραπεζικές συναλλαγές για έξι ολόκληρες ημέρες λόγω του Ορθόδοξου Πάσχα αλλά και της μεταφοράς της Πρωτομαγιάς.

Όσοι επιθυμούν να κάνουν πληρωμές ή να πραγματοποιήσουν εμβάσματα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι εάν καταχωρηθούν από την Μ.

Πέμπτη 2 Μαΐου και έπειτα, λόγω της εορτής του Πάσχα και της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς, θα εκτελεστούν την Τετάρτη 8 Μαΐου που θεωρείται ως η επόμενη εργάσιμη. Το φλέγον ζήτημα εφεξής είναι πώς και πότε θα καταβληθούν οι μισθοδοσίες αλλά και το «δώρο Πάσχα» για κάποιες επιχειρήσεις ώστε να εισπραχθεί έγκαιρα.

Προσοχή. Για την εκτέλεση των μισθοδοσιών θα πρέπει να καταχωρηθεί στο αρχείο μισθοδοσίας ως ημερομηνία εκτέλεσης η Τετάρτη 8 Μαΐου. Οι μεταχρονολογημένες και μελλοντικές εντολές με ημερομηνία εκτέλεσης την Τρίτη 7 Μαΐου θα εκτελεστούν την Τετάρτη 8 Μαΐου. Παράλληλα, το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 3 Μαΐου, τη Δευτέρα 6 Μαΐου και την Τρίτη 7 Μαΐου.

«Κατεβάζουν» ρολά οι τράπεζες για έξι ημέρες!

 https://www.newsbreak.gr/oikonomia/586277/protomagia-orhodokso-pasxa-trapezes/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .