Κυριακή, Απριλίου 7

K. Γρίβας: «Εαν δεν ληφθούν άμεσα σοβαρά μέτρα ο Ελληνισμός θα υπάρχει μόνο στα βιβλία της ιστορίας»

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ σε όσα λέει ο κ.Γρίβας. Άλλωστε σας τα έχουμε πει και εμείς πολλές φορές. Μάλιστα σας έχουμε πει ότι μέχρι το έτος 2030 είτε θα εξαφανιστούμε σαν χώρα από τον ρου της ιστορίας που λέει και ο κ.Γρίβας, είτε θα αποφασίσουμε να γίνουμε αυτό που πρέπει να

είμαστε.

Για να το πούμε με απλά λόγια. Αν δεν σταματήσουμε αυτό το "τσουνάμι" θα μας καταπιεί.! Η λαθροεισβολή είναι το Νο 1 πρόβλημα της Ελλάδας αυτήν την στιγμή...οι τούρκοι έπονται. Είναι η μεγαλύτερη απειλή που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο Ελληνισμός. Και φυσικά θα ακολουθήσει και η υπόλοιπη Ευρώπη. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Και φυσικά υπάρχει σχεδιασμός

Η κατάσταση θυμίζει τους περσικούς πολέμους όταν η σκοταδιστική Ασία έκανε τον κόπο να εξαλείψει έναν πολιτισμό που ζούσε σε αυτόν τον τόπο.Εκείνοι οι άνθρωποι αντικαταστάθηκαν από άλλους που δεν έχουν πρόβλημα να δουλοπαροικούν σε σατραπεία. Μόνο που τώρα οι σημερινοί "Πέρσες"  έρχονται ως "πρόσφυγες" και "κατατρεγμένοι"...και αυτό είναι ακόμα πιο επικίνδυνο. 

Τους έχει πιάσει μια λύσσα εποικισμού. Θεσμοί που ορκίστηκαν να υπηρετούν τον Έλληνα απεργάζονται την καταστροφή του. Αφελές το ερώτημα: Γιατί αντί να ξοδευτούν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ για την ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ χιλιάδων μουσουλμάνων, τα χρήματα αυτά δεν διατίθενται για την καλύτερη ΦΥΛΑΞΗ των ΣΥΝΟΡΩΝ;;  Η για την ενίσχυση της ελληνικής οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .