Πέμπτη, Απριλίου 18

Γιώργος Λιάγκας,«Αυτό είναι lifestyle του κερατά! Συγγνώμη στον φίλο μου τον Γιώργη, καλά κάνει και το λέει λαϊκιστικό lifestyle. Επίσης, πόσο εύκολα ο Γιώργος Αυτιάς υποδύθηκε τον μανδύα του πολιτικού.

Ανατριχιάσμε Αυτιά με το ΣΥΝΘΗΜΑ  “Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια”

Ο Γιώργος Λιάγκας, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του εκπομπής το πρωί της Τετάρτης, ξέσπασε κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή με τη ΝΔ Γιώργου Αυτιά για την ομιλία που έκανε μετά την επιστροφή του από την Αμερική.

Μέχρι προχθές ήταν υποτίθεται δημοσιογράφος, απέναντι στην πολιτική.

Το σύνθημα λέει που συγκλονίζει “Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια”. Και δεν είναι lifestyle αυτό;», είπε με ιδιαίτερη ένταση ο Γιώργος Λιάγκας.


«Δεν ανατριχιάσαμε από την πολιτική βαρύτητα! Μπήκε με lifestyle διάθεση. Συμφωνεί ο Μητσοτάκης με αυτή την πολιτική εδώ; Είναι εξαιρετική επιλογή, αλλά απευθύνεται στο πιο δεξιό ακροατήριο της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .