Δευτέρα, Απριλίου 22

ΑΝΔ. ΛOΒΕΡΔΟΣ: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη υπηρετεί τα καρτέλ!»

Με φόντο τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, ο Ανδρέας Λοβέρδος, πρόεδρος του νεοσύστατου κόμματος «Δημοκράτες», συναντά την πολιτική συντάκτρι...

Με φόντο τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, ο Ανδρέας Λοβέρδος, πρόεδρος του νεοσύστατου κόμματος «Δημοκράτες», συναντά την πολιτική συντάκτρια του «Βήματος», Δήμητρα Κρουστάλλη σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, για όσα συμβαίνουν στην εύφλεκτη γειτονιά μας αλλά και στην τρέχουσα επικαιρότητα στην Ελλάδα.

Ο κ. Λοβέρδος συστήνει στους ψηφοφόρους το νέο κόμμα του, εξηγεί τους λόγους πίσω από την ίδρυσή του και εκφράζει τις προσδοκίες και τις ανησυχίες του σχετικά με την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση.

Παράλληλα, σχολιάζει τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, τα ζητήματα της αμυντικής ασφάλειας και του μεταναστευτικού στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας, τονίζοντας πως η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη «… υπηρετεί τα καρτέλ».

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .