Κυριακή, Απριλίου 28

Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ!!! O Μητσοτάκης βλέπει, πως η ανεργία στη χώρα μας μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται

Σε ιθαγενείς μιλούσε;

ΑΣΨΑΣΨΨΣΑΣ
 

Στον Πειραιά, στην Πέτρινη Αποθήκη του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς στη Δραπετσώνα και στις «Ημέρες Καριέρας» της ΔΥΠΑ βρέθηκε νωρίτερα σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι Ημέρες Καριέρας της ΔΥΠΑ για την γαλάζια οικονομία γίνονται σήμερα από τις 10:00 έως τις 18:00, με την συμμετοχή περισσότερων  από 70 επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό για 1.000 θέσεις εργασίας και δραστηριοποιούνται στον τομέα της γαλάζιας οικονομίας (ναυτιλία, ναυπηγεία, ακτοπλοΐα, θαλάσσιος τουρισμός – yachting, κ.ά.).

«Θέλω να συγχαρώ την δημόσια υπηρεσία απασχόλησης αλλά και το υπουργείο Εργασίας για τις σημαντικές πρωτοβουλίες που έχετε αναλάβει στον τομέα των ενεργητικών πολιτικών εργασίας», είπε ο πρωθυπουργός.

«Οι Ημέρες καριέρας έχουν κατοχυρωθεί πια στη συνείδηση των επιχειρήσεων και των εργαζομένων, ως ένας εξαιρετικά επιτυχημένος θεσμός», τόνισε ακόμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι: «Καθώς η ανεργία μειώνεται στη χώρα μας και οι μισθοί αυξάνονται, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία η ευθυγράμμιση των δυνατοτήτων του εργατικού δυναμικού με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στον τομέα αυτό η ΔΥΠΑ όχι μόνο με τις ημέρες καριέρας αλλά και μέσα από προγράμματα και κατάρτιση συνεισφέρει ώστε να προσφέρουμε στους νέους συμπολίτες μας περισσότερες θέσεις εργασίες και πιο πολλές σταθερές και καλοπληρωμένες δουλειές».

Δεν υπάρχουν σχόλια πια…

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .