Παρασκευή, Απριλίου 5

Καρβέλας: Αδιανόητο γλέντι στα social media – «Νίκη Λυμπεράκη ζήτα αναρρωτική… τη δικαιούσαι»

Ο Νίκος Καρβέλας και η συνέντευξη που έδωσε, θα δίνουν τροφή για πολλές μέρες ακόμα στους χρήστες των social media

Καρβέλας

O Νίκος Καρβέλας επανεμφανίστηκε μετά από αρκετά χρόνια και κατάφερε να μονοπωλεί εδώ και δύο μέρες τη δημόσια συζήτηση με την επεισοδιακή συνέντευξη που έδωσε στο MEGA και στη Νίκη Λυμπεράκη.

Οι ατάκες και οι απαντήσεις που έδωσε ο Ν. Καρβέλας στη δημοσιογράφο έχουν γίνει viral κυρίως με αρνητικό πρόσημο αλλά και με αρκετούς υποστηρικτές και όπως ήταν φυσικό έδωσαν μεγάλη έμπνευση στους χρήστες των social media.

Τα σχόλια του συνθέτη για τη Βουλή, τη θρησκεία, την πολιτική αλλά και για την ίδια τη Νίκη Λυμπεράκη απασχόλησαν πολύ το Twitter με χιλιάδες αναρτήσεις.

«Ο Καρβέλας έγινε φιλόσοφος, αλλά για να μάθει να σέβεται τους συνομιλητές του, θέλει ακόμη πολύ διάβασμα», αναφέρει ενδεικτικά χρήστης της πλατφόρμας ενώ άλλοι αναρωτιούνται αν αυτό που παρακολούθησαν ήταν ένα πρωταπριλιάτικο ψέμα.

Καρβέλας: Οι πιο επικές αντιδράσεις για τη συνέντευξη

Καρβέλας: Οι πιο επικές αντιδράσεις για τη συνέντευξη

Καρβέλας: Οι όροι για τη συνέντευξη στη Λυμπεράκη

Αρκετά σχόλια έχει συγκεντρώσει η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση του Νίκου Καρβέλα στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη «Μεγάλη Εικόνα».

Αυτά έχουν να κάνουν κυρίως με τη συμπεριφορά και όσα είπε ο τραγουδοποιός, ο οποίος σε κάποιο σημείο επιτέθηκε στην παρουσιάστρια λέγοντας ότι η συζήτηση της είναι λίγο απογοητευτική, ενώ όπως αποκαλύφθηκε ο Νίκος Καρβέλας έθεσε και δυο όρους για να γίνει η συνέντευξη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day», η πρώτη προϋπόθεση που έθεσε ο καλλιτέχνης ήταν η εκπομπή να είναι Live και όχι σε μαγνητοσκόπηση, κάτι που είπε και ο ίδιος κατά τη διάρκεια της. Ο δεύτερος όμως είχε να κάνει με το βιβλίο του, καθώς ο Νίκος Καρβέλας ήθελε η Νίκη Λυμπεράκη να έχει διαβάσει το νέο του βιβλίο πριν συναντηθούν.


Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, ο ίδιος συνέχισε την επίθεση στην παρουσιάστρια καθώς της ανέφερε ότι η ίδια δεν έπιασε τις προσδοκίες του.

«Όταν ξεκίνησα να έρθω στην τηλεόραση, πίστευα ότι θα μιλήσω με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν θα είναι όπως όλοι οι άλλοι. Δυστυχώς λες τα ίδια όπως όλοι οι άνθρωποι, οι οποίοι κιτρινίζουν την κουβέντα, πιανόμενοι από μία λέξη που είπα ότι η Βουλή είναι ένας βόθρος, ο οποίος βρωμάει και τον αισθάνονται 12 εκ. Έλληνες.

Το τι λέω εγώ άσε να το κρίνει ο κόσμος. Εγώ εδώ ήρθα όχι για να μιλήσω με εσένα αλλά με τον κόσμο. Εσένα σε χρησιμοποιώ σαν μέσο. Δεν μπορείς να λες ότι είμαι απόλυτος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .