Σάββατο, Απριλίου 27

Ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά στη Βίκυ Φλέσσα: «Όχι, δεν είμαστε όλοι συνένοχοι στο έγκλημα των Τεμπών» (Video)

«Μια ολόκληρη κοινωνία βαφτίζεται συνένοχη στο έγκλημα των Τεμπών επειδή μία κυβέρνηση δεν θέλει να παραδεχτεί ότι άφησε καμένη την τηλεδιοίκηση, ότι προσέλαβε με κομματικά κριτήρια έναν ακατάλληλο σταθμάρχη, ότι μπάζωσε, μόνταρε, συγκάλυψε» τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης, σχολιάζοντας τις αδιανόητες δηλώσεις της Βίκυς Φλέσσα πως «τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί».

«Όχι, δεν είμαστε όλοι συνένοχοι. Και σας παρακαλώ, να μην ανεχτείτε άλλο αυτή τη διάχυση ευθύνης, αυτή την ενοχοποίηση στην οποία σας υποβάλλει τόσο ύπουλα αυτή η κυβέρνηση» λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνει: «Η κυρία Βίκυ Φλέσσα, που έκανε αυτήν την αποτρόπαια δήλωση, παραμένει υποψήφια ευρωβουλευτής του κ. Μητσοτάκη. Προφανώς τον εκφράζει…».

Αναλυτικά η ανάρτηση Κασσελάκη:

«Το ξέρατε ότι είστε… δολοφόνοι;

Δείτε μαζί μου μία σοκαριστική δήλωση.

Επαναλαμβάνω το αδιανόητο:

Τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλες και όλοι μαζί.

Κι εσύ που τώρα βλέπεις αυτό το βίντεο!

Είναι η λογική εκείνη η γνωστή, ότι η χώρα χρεοκόπησε επειδή δεν έπαιρνες απόδειξη από τον φούρνο, όχι επειδή κάποιοι κατασπάραξαν τα δημόσια ταμεία.

Μόνο που εδώ η ντροπή φτάνει στα άκρα: Μία ολόκληρη κοινωνία βαφτίζεται συνένοχη στο έγκλημα των Τεμπών επειδή μία κυβέρνηση δεν θέλει να παραδεχτεί ότι άφησε καμένη την τηλεδιοίκηση, ότι προσέλαβε με κομματικά κριτήρια έναν ακατάλληλο σταθμάρχη, ότι μπάζωσε, μόνταρε, συγκάλυψε.

Όχι, δεν είμαστε όλοι συνένοχοι.

Και σας παρακαλώ, να μην ανεχτείτε άλλο αυτή τη διάχυση ευθύνης, αυτή την ενοχοποίηση στην οποία σας υποβάλλει τόσο ύπουλα αυτή η κυβέρνηση.

Σημειώνω ότι η κυρία Βίκυ Φλέσσα, που έκανε αυτήν την αποτρόπαια δήλωση, παραμένει υποψήφια ευρωβουλευτής του κ. Μητσοτάκη. Προφανώς τον εκφράζει».

Σημειώνω ότι η κυρία Βίκυ Φλέσσα, που έκανε αυτήν την αποτρόπαια δήλωση, παραμένει υποψήφια ευρωβουλευτής του κ. Μητσοτάκη. Προφανώς τον εκφράζει».

https://www.documentonews.gr/article/o-stefanos-kasselakis-apanta-sti-viky-flessa-oxi-den-eimaste-oloi-synenoxoi-sto-egklima-ton-tempon-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .