Τετάρτη, Μαΐου 1

Επικίνδυνα βακτήρια σε 2 εκατ. μπουκάλια πασίγνωστου ανθρακούχου νερού

Επικίνδυνα βακτήρια σε 2 εκατ. μπουκάλια πασίγνωστου ανθρακούχου νερού

Επικίνδυνα βακτήρια σε 2 εκατ. μπουκάλια πασίγνωστου ανθρακούχου νερού

Nestle: Η Perrier καταστρέφει εκατομμύρια μπουκάλια νερού λόγω μόλυνσης από βακτήρια

Η Perrier, θυγατρική της Nestle, βρέθηκε αντιμέτωπη με τη μόλυνση δύο εκατομμυρίων μπουκαλιών νερού από βακτηρίδια και μικρόβια.

9 από τα πιο επιβλαβή βακτήρια για τον άνθρωπο 

«Πολλές παρτίδες φιαλών» που ισοδυναμούν με «αρκετές εκατοντάδες παλέτες» καταστράφηκαν, σύμφωνα με τη Nestlé.

Η εταιρεία δεν έχει διευκρινίσει το επίπεδο της μόλυνσης, αλλά έχει διαβεβαιώσει ότι «όλα τα μπουκάλια στην αγορά μπορούν να καταναλωθούν πλέον με απόλυτη ασφάλεια».

Δεν “ανησυχούμε”, διότι όπως ξέρουμε, οι πολυεθνικές λένε πάντα την αλήθεια! Ο Βίος και η Πολιτεία της Νεστλέ 

Ο όμιλος έχει ήδη αντιμετωπίσει κατηγορίες για τη μεταχείριση των εμπορικών σημάτων νερού Vittel, Contrex και Hépar, καθώς και της Perrier.

Σύμφωνα με την Nestle η παρουσία των μολυσματικών βακτηριδίων εντοπίστηκε μετά από τις πολύ έντονες βροχοπτώσεις μετά την καταιγίδα Monica που έπληξε τη νοτιοανατολική Γαλλία στα μέσα Μαρτίου.

Το πηγάδι, στο Vergèze, κοντά στη Nîmes, παρέχει νερό για τη μάρκα Perrier από τότε που δημιουργήθηκε το 1903. Η λειτουργία του πηγαδιού, «θα ξαναρχίσει την κατάλληλη στιγμή υπό τον έλεγχο των αρχών», σύμφωνα με τη Nestlé.

Η εταιρία παραγωγής μεταλλικού νερού δέχεται πιέσεις από τα τέλη Ιανουαρίου, αφού παραδέχτηκε ότι είχε χρησιμοποιήσει απαγορευμένες διαδικασίες σε ορισμένες από τις μάρκες του για να διατηρήσει την ποιότητα.

Είναι καλή εταιρία η Νεστλέ. Να την “εμπιστευόμαστε”: Έγγραφο της Nestle δείχνει ότι το 60% των τροφίμων της είναι ανθυγιεινά 

Η Nestlé και οι παραπλανητικές διαφημίσεις για το βρεφικό γάλα σε σκόνη 

Πηγή άρθρου: www.alfavita.gr 

~~~~~~~~~~~~

“Τροφή-Φάρμακο”: Εν τω μεταξύ σε όσα μαγαζιά (καφέ-μπαρ, κ.λπ.) έχω ζητήσει το γνωστό ΕΛΛΗΝΙΚΌ ανθρακούχο νερό, δεν το βρίσκω σχεδόν πουθενά. Όλοι περιέ έχουν.. Δηλαδή, πόσο πιο φθηνό τους έρχεται άραγε;

Σε κάθε περίπτωση και επειδή και με το νερό της βρύσης υπάρχουν ζητήματα, αλλά και με τα εμφιαλωμένα, Πιστεύεις κι εσύ ότι το εμφιαλωμένο νερό είναι καλλίτερο; Μάθε τί πίνεις μαζί του χρήσιμο είναι να εξετάσετε την λύση ενός καλού φίλτρου νερού, που θα σας δώσει την πλέον ικανοποιητική λύση!

Η ιστοσελίδα μας με τις κατάλληλες συνεργασίες έρχεται να δώσει ασφαλή και οικονομική λύση για καθαρό νερό χωρίς τοξικές χημικές ουσίες, βακτήρια και άλλα επικίνδυνα συστατικά, πολύ πιο αποτελεσματικά και με χαμηλότερο κόστος από τις συμβατικές μεθόδους καθαρισμού του νερού.

Με τις καλλίτερες και δυνατότερες πιστοποιήσεις/εγκρίσεις που είναι απαραίτητες και οφείλει να φέρει ένα προϊόν που θα χρησιμοποιούμε καθημερινά για την υγιεία μας. Οι πιστοποιήσεις είναι η ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ ΤΟΥ. Χωρίς αυτές ΔΕΝ είναι ίδια η συσκευή!

pistopoihseis_filtrou

Κάντε ένα πολύτιμο δώρο στην υγιεία την δική σας, αλλά και ολόκληρης της οικογένειάς σας!

Απολαύστε καθαρό νερό… το φυσικό αναψυκτικό της ζωής!

Όσοι ενδιαφέρεστε για περισσότερα και παραγγελίες, παρακαλώ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Διαβάστε ακόμη:Ανίχνευση εξασθενούς χρωμίου σε πόσιμο αλλά και εμφιαλωμένο νερό 

«Καμπανάκι» για δηλητηριασμένο νερό: Οι «κόκκινες» περιοχές 

Αναψυκτικά, χυμοί, νερά, ενεργειακά ποτά, ροφήματα, βρέθηκε να περιέχουν πλαστικοποιητές της τάξεως του 95% 

Τα θαύματα του (ΚΑΘΑΡΟΎ) νερού στον οργανισμό μας 

Νερό: Το Πλέον Απαραίτητο & Ανεξήγητο Στοιχείο πάνω στον Πλανήτη 

Ξέρεις ότι στο νερό βρίσκεται το μυστικό για να μεγαλώνουμε με υγεία; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .