Τετάρτη, Μαΐου 15

Κάηκαν ολοσχερώς 4 φορτηγά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

 Δεν υπάρχει τραυματισμός ή εγκλωβισμός ατόμων από τη φωτιά

Συναγερμός  στην Πυροσβεστική υπηρεσία σήμανε λίγο πριν τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης (15/5) για μεγάλη φωτιά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Από την φωτιά που ξέσπασε έχουν καεί ολοσχερώς

τέσσερα φορτηγά που βρίσκονταν στην πύλη 11 του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από ένα φορτηγό λίγο πριν τις 6 το πρωί και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε τουλάχιστον τρία άλλα φορτηγά.

Πυκνοί καπνοί σκέπασαν τη περιοχή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχει τραυματισμός ή εγκλωβισμός ατόμων από τη φωτιά. Όπως γνωστοποιήθηκε δύο οδηγοί που κοιμούνταν μέσα στα φορτηγά, πρόλαβαν εγκαίρως να βγουν από αυτά.


Ωστόσο, οι πυροσβέστες δηλώνουν ότι εάν δεν ολοκληρωθεί η κατάσβεση της φωτιάς, δεν μπορούν να είναι σίγουροι για τίποτα. Στο σημείο εξακολουθούν επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.Έρευνες για το περιστατικό θα ξεκινήσουν οι Αρχές μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης κατάσβεσης.

 https://www.zougla.gr/greece/kaikan-oloscheros-tria-fortiga-sto-limani-tis-thessalonikis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .