Δευτέρα, Μαΐου 27

Λατινοπούλου στο Action 24: Σε ακατοίκητα νησιά οι λαθρομετανάστες μέχρι την απέλαση τους

«Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, εγώ το έλεγα αυτό από το 2019 και σήμερα το υιοθετούν και κάποιοι άλλοι» είπε η επικεφαλής της Φωνής Λογικής

Οι περισσότερες δημοσκοπήσεις ενόψει των ευρωεκλογών βρίσκουν τη «Φωνή Λογικής» στην περιοχή του 2% με κάποιες εξ’ αυτών στην αναγωγή να τής δίνουν ποσοστό ακόμα και άνω του 3% που αυτομάτως την οδηγεί στην ευρωβουλή

.

 

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου μίλησε στο Action 24 και είπε πως στόχος είναι η Φωνή Λογικής να είναι στην επόμενη ευρωβουλή «για να εκπροσωπήσει τον Έλληνα πατριώτη με ευπρέπεια και αξιοπρέπεια». Η ίδια επανέλαβε πως σύνθημά της είναι το «πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια που το χρησιμοποιεί από το 2019 και σήμερα το υιοθετούν και κάποιες άλλες δυνάμεις…».
«Σε ακατοίκητα νησιά οι λαθρομετανάστες»

Η επικεφαλής της «Φωνής Λογικής» πρότεινε οι «λαθρομετανάστες», όπως τους χαρακτηρίζει, να οδηγούνται σε… ακατοίκητα νησιά μέχρι την οριστική απέλαση τους από τη χώρα. Μάλιστα επικαλέστηκε κάποιες συμφωνίες άλλων χωρών με τη Ρουάντα προκειμένου να δέχονται αυτούς τους ανθρώπους.

Η κ. Λατινοπούλου, ερωτηθείσα σχετικά για το ποια περίθαλψη θα έχουν οι παράτυποι μετανάστες εάν παραστεί ανάγκη, υποστήριξε πως θα πρέπει να υπάρξει περικοπή των παροχών που έχουν σήμερα και τμήμα των κονδυλίων να δίνεται σε γιατρούς που θα τους φροντίζουν.

  https://fimotro.gr/latinopoulou-sto-action-24-se-akatoikita-nisia-oi-lathrometanastes-mechri-tin-apelasi-tous/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .