Πέμπτη, Μαΐου 9

Ταξίδι στις ΗΠΑ μέσα σε πακέτο της Amazon έκανε μια γάτα

galena
Μία εβδομάδα χωρίς φαγητό και νερό άντεξε μια γάτα στις ΗΠΑ που ταξίδεψε πάνω από 800 χιλιόμετρα μέσα σε ένα χαρτοκιβώτιο της Amazon.

Την ανακάλυψαν ταλαιπωρημένη αλλά ζωντανή αφού έκανε ένα ταξίδι από τη Γιούτα

ως την Καλιφόρνια. Ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα για μια γάτα που, όπως γράφει ο Guardian, ζούσε μόνο μέσα στο σπίτι.

Η Κάρι Κλαρκ, που έχει τη γατούλα, ανακάλυψε στις 10 Απριλίου ότι η Γκαλένα λείπει. Ανέβασε μια ανακοίνωση σε γκρουπ στο Facebook για χαμένα ζωάκια, αλλά δεν έλαβε κάποια είδηση.

Μία εβδομάδα αργότερα έμαθε ότι έφτασε στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας, εκατοντάδες χιλιόμετρα από το σπίτι της.

Τη Γκαλένα είχε βρει μια εργαζόμενη σε αποθήκη της Amazon στη Καλιφόρνια μέσα σε ένα πακέτο με επιστρεφόμενο είδος. Την πήγε σε κτηνίατρο που είδε ότι έχει τσιπάκι οπότε ήταν πια εύκολο να βρει τους ιδιοκτήτες της.

Πέρασε σχεδόν μια εβδομάδα σε ένα χαρτόκουτο με μέγεθος ένα επί ένα, αλλά η Γκαλένα επέζησε χωρίς προβλήματα, αν και φανερά αδυνατισμένη.

Φαίνεται ότι κατάφερε να τρυπώσει μέσα στο χαρτοκιβώτιο την ώρα που προσπαθούσαν να το σφραγίσουν. Καθώς το κιβώτιο ζύγιζε πάνω από 13 κιλά, το επιπλέον βάρος της γάτας πέρασε απαρατήρητο.

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .