Πέμπτη, Μαΐου 30

Αντιπερισπασμοί: Μισό κιλό φέτα μέσα σε μια κούπα!

 

Από τον Κώστα Πρώιμο

*** Α, ρε Πανάθα! Πάλι καλά που έφυγε με την κούπα από το Βερολίνο και χάρισε σε τούτο τον λαουτζίκο λίγη χαρά! Ολονυκτία από πράσινες αγέλες να ουρλιάζουν σαν δαιμονισμένοι στις γειτονιές και τα πάρκα ανά την επικράτεια κυριακάτικα. Όμως και στο αεροδρόμιο σήμερα; Μέχρι και σκασιαρχείο από τις δουλειές τους έκαναν. Από κόρνα δε; Ούτε στις μεγάλες

εκλογικές νίκες περασμένων δεκαετιών τέτοιο πράγμα στους δρόμους. Ποια ΝΔ και ποιο ΠΑΣΟΚ;

*** Καθίστε να δείτε τι έχει να γίνει αν πάρει το Conference Cup την Τετάρτη ο θρύλος! Τριήμερη πανπειραϊκή αργία θα κηρύξει ο Μώραλης, ούτε τα ιπτάμενα μέχρι την Αίγινα δε θα πηγαίνουν! Όχι παίζουμε!

*** Όλοι ευχαριστημένοι τελικά στη χώρα της 1/2 του κιλού φέτας! Κούπα ο Βορράς με τον ΠΑΟΚ, κύπελλο στο ποδόσφαιρο ο Πανάθας, Ευρωπαϊκό στο μπάσκετ, μεγαλεία για τους «γαβριάδες» που ούτε στον ύπνο τους δε μπορούσαν να δούνε μέχρι και πριν μερικούς μήνες αυτό που ζουν στον ξύπνιο τους αυτές τις μέρες.

*** Καλά τα λέει όμως ο Μητσοτάκης! Η χώρα έχει εμφανώς λυμένα τα προβλήματά της και οι πολίτες της ευημερούν ψυχικά και οικονομικά! Σκεφτόμασταν εδώ στο γραφείο, μετά και τα χθεσινά να μεταναστεύσουμε στην Κωνσταντινούπολη. Να κυκλοφορήσουμε εκεί μια εφημερίδα και να κάνουμε τσούκου-τσούκου προπαγάνδα υπέρ του Ελληνισμού. Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάρουμε πίσω την Πόλη μόνοι μας σαν μια δημοσιογραφική κουτσουλιά παρά να ξυπνήσει κάποτε εδώ ο ραγιάς και να αποτάξει τους γνωστούς-αγνώστους δυνάστες του.

*** Ο άλλος δεν έχει να φάει, τον κυνηγάνε θεοί και δαίμονες, απλήρωτα αφημένα όλα, αλλά ξελαρυγγιάζεται ολημερίς – πανευτυχής με όλο του το σόι, επειδή θα κονομήσουν ο Γιαννακόπουλος, ο Μαρινάκης, ο Σαββίδης, οι Αγγελόπουλοι και ένα τσούρμο παίκτες, είτε αυτοί είναι ποδοσφαιριστές είτε μπασκετμπολίστες.

*** Όταν όμως πρόκειται να πραγματοποιηθεί καμιά διαμαρτυρία για τα όσα μύρια δεινά μάς έχουν κοτσάρει, ακρίβεια, εργασιακά, δυσβάσταχτη φορολογία, εξαφάνιση του δημοσίου συστήματος υγείας, στους δρόμους βγαίνουν μόνο κάτι γραφικοί του ΠΑΜΕ και αυτοί συνήθως μετρημένοι στα δάχτυλα, χωρίς πραγματική φωνή και λαϊκό τσαμπουκά!

*** Για να δούμε όμως, τι μέλλει γενέσθαι, καθώς και μετά τον ανέλπιστο πανευρωπαϊκό θρίαμβο της Εθνικής μας το 1987 ακολούθησαν γεγονότα που έφεραν το «βρώμικο ’89»… Αυτό το επισημαίνουμε για όσους  παραμένουν πιστοί στη θεωρία ότι η Ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα…

(Εκτός και αν η φάρσα εν προκειμένω είμαστε εμείς.)

https://www.antinews.gr/54498/kleidarotrupa/antiperispasmoi-miso-kilo-feta-mesa-se-mia-koypa/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .