Δευτέρα, Μαΐου 6

Γιάννης Βογιατζής: Πλέον είμαι πεντάρφανος

Γιάννης Βογιατζής 

Ο Γιάννης Βογιατζής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10». Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε για την πρώτη φορά που τον φώναξε ο Φιλοποίμην Φίνος για να παίξει σε ταινία, τη συνεργασία του με τον Γιάννη Δαλιανίδη, αλλά και τη λατρεία που είχε στη μητέρα του.

«Προτιμώ τον κινηματογράφο από το θέατρο. Για να παίξεις καλό θέατρο, πρέπει να έχεις κάνει καλό κινηματογράφο. Και να μεταφέρεις τον κινηματογράφο στο θέατρο. Όταν με φώναξε ο Φίνος να κάνω τον πρώτο μου ρόλο, μου κόπηκαν τα γόνατα… Λέω να είσαι ψύχραιμός, Γιάννη» περιέγραψε.

«Ο Γιάννης Δαλιανίδης ήταν πολύ αυστηρός με τους συνεργάτες του. Μια φορά είχε επιπλήξει τη Μάρθα Καραγιάννη, της φώναξε πού ήσουν! Εγώ είμαι εδώ και οφείλεις να είσαι και εσύ εδώ, της είπε κι εκείνη έπεσε στην αγκαλιά μου κι έβαλε τα κλάματα. Ήταν σπουδαίος σκηνοθέτης και μάς έβλεπε όλους ίσους, ακόμα κι αν ήσουν φίλος του. Μας έβλεπε σαν στρατιώτες» τόνισε.

«Με φόβησε και δεν άλλαξα χαρακτήρα. Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι, προσπαθούσα να είμαι αληθινός. Η ανταμοιβή μου ήταν αυτό. Πάντα κρίνεσαι από τον κόσμο, δίνεις εξετάσεις συνεχώς», επεσήμανε ο Γιάννης Βογιατζής.

Ο Γιάννης Βογιατζής είπε στη συνέχεια: «Λάτρευα τη μητέρα μου, σε σημείο που ο πατέρας μου έλεγε πως αν δεν με ήξερε, θα πίστευε ότι ήμουν εραστής της. Πλέον είμαι… πεντάρφανος, δεν έχω ούτε μάνα, ούτε σύζυγο, ούτε αδελφό, είμαι μόνος! Αλλά έχω τον γιο μου, τη νύφη μου, τον εγγονό μου, αλλά και μερικούς αδερφικούς φίλους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .