Τρίτη, Μαΐου 28

Οι δοκιμαστές του τελεμέως*

 «Η Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας της Ηπείρου, καθώς και ο ΕΦΕΤ της Ηπείρου κλήθηκαν επειγόντως να ελέγξουν, να δοκιμάσουν και να τεκμηριώσουν εξονυχιστικά ότι τα ποτά και τα εδέσματα που θα προσφέρουν οι υπήκοοι στον κυβερνήτη μας δεν θα είναι δηλητηριασμένα».

Θα τσιμπολογήσουμε πριν απ’ αυτόν, μην τυχόν και τον δηλητηριάσουν. Αν το φαγί του είναι καλό, εκείνος θα καταπιεί και τα σερβίτσια!

Του Παναγιώτη Λιάκου

Στο newsbreak.gr έγινε, από τον Κύριο Μάξιμο, μια δημοσιογραφική αποκάλυψη που μας γέμισε με αισιοδοξία: πριν επισκεφθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης (υιός και κληρονόμος Κωνσταντίνου Μητσοτάκη) τα Ιωάννινα, «η Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας της Ηπείρου, καθώς

και ο ΕΦΕΤ της Ηπείρου κλήθηκαν επειγόντως να ελέγξουν, να δοκιμάσουν και να τεκμηριώσουν εξονυχιστικά ότι τα ποτά και τα εδέσματα που θα προσφέρουν οι υπήκοοι στον κυβερνήτη μας δεν θα είναι δηλητηριασμένα».

Ιδού ένα καλό νέο. Ό,τι αξίζει στη χώρα δεν είναι τίποτε άλλο παρά οι ιδιοκτήτες της, οι γόνοι δηλαδή των γνωστών σογιών, που απαλλάσσουν τους υπηκόους από τα επίγεια βάρη τους (όπως μετρητά, κινητά και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία κ.ά.), με αντάλλαγμα υποσχέσεις, οκτάμηνες συμβάσεις, φιλικά, προεκλογικά πάντοτε, χτυπήματα στην πλάτη και καταστροφολογία «μην τυχόν και βγουν οι άλλοι».

Αυτοί, λοιπόν, οι ιδιοκτήτες της χώρας και τα σόγια τους μέχρι εβδόμης γενεάς πρέπει να προστατεύονται. Και για την προστασία τους πρέπει να κινητοποιηθεί το κράτος. Όμως, «υπάρχει κράτος;» αναρωτιούνται τα εκατομμύρια των δουλοπαροίκων. Η κινητοποίηση που κλήθηκαν να κάνουν η Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας της Ηπείρου και ο ΕΦΕΤ της Ηπείρου αποδεικνύει ότι υπάρχει κράτος – για αποκλειστική χρήση του Κυριάκου Μητσοτάκη και όλων όσοι φέρουν το DNA του σογιού του. Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έπεμψε το μήνυμα να… σκαναριστούν ενδελεχώς όλα τα παϊδάκια, τα φιλέτα, οι πατάτες, οι τελεμέδες, οι τυροκαυτερές, τα ούζα, οι μπίρες, τα τυριά, οι φέτες των 6,28 € (το μισόκιλο), οι γαρδούμπες, οι σαλάτες και οι μπεκρή μεζέδες που θα έπεφταν στον πρωθυπουργικό καταπιόνα.

Θα ήταν στ’ αλήθεια μια εθνική καταστροφή (για άλλο, όμως, έθνος, όχι για το ελληνικό) αν κάποιο δόλιο χέρι ράντιζε με φαρμάκι τα εδέσματα που επέπρωτο να μπακανιάσουν ο αδηφάγος Κυριάκος και η συβαρίτικη παρέα του. Κάποιος όφειλε να τα δοκιμάσει πριν καταποντιστούν στα γαστρικά υγρά του Κούλεως…

*Η λέξη «τελεμές» μόνο για το σημερινό δημοσίευμα στη γενική πτώση θα αποδοθεί «τελεμέως», ώστε να παραπέμπει, εμμέσως πλην σαφώς, στο ουσιαστικό «βασιλεύς» (γεν. «βασιλέως»).

**Διαβάστε την αποκάλυψη στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.newsbreak.gr/kurios-maximos/606993/kai-schedio-dilitiriasis-toy-kyriakoy-eggrafo-vomva-stin-ipeiro/.

https://www.antinews.gr/54518/kleidarotrupa/oi-dokimastes-toy-telemeos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .