Δευτέρα, Μαΐου 13

Λ.Γαβαλάς για Μ.Σάττι: «Δεν αντιπροσωπεύει την Ελλάδα – Με τέτοιο ρούχο δεν βγάζεις να κουνήσεις μαντήλι»

 Η τραγουδίστρια δεν κατάφερε να μπει στη δεκάδα και βγήκε 11η

Λ.Γαβαλάς για Μ.Σάττι: «Δεν αντιπροσωπεύει την Ελλάδα – Με τέτοιο ρούχο δεν βγάζεις να κουνήσεις μαντήλι»

Ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε με τον δικό του τρόπο τον τελικό της φετινής Eurovision, αλλά και την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι.

Η τραγουδίστρια δεν κατάφερε να μπει στη δεκάδα και βγήκε 11η. Την πρωτιά κατέκτησε η Ελβετία, ενώ ακολούθησαν η Κροατία και η Ουκρανία.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ο σχεδιαστής δήλωσε αρχικά, για το Nemo και τη συμμετοχή της Ελβετίας: «Λόγω ότι εκπαιδεύω παιδιά στη μόδα είμαι μαθημένος σε εικόνες σαν της Ελβετίας, τους βλέπω σαν τέχνη, δεν με νοιάζει τι είναι στην ζωή τους. Μου άρεσαν οι προχωρημένες εμφανίσεις».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Μαρίνα Σάττι. «Η Μαρίνα Σάττι σε μαγεύει με την φωνή της. Δεν χρειαζόταν τόσες πολλές αλλαγές. Ούτε υπερβολές και μαντήλια. Δεν αντιπροσωπεύει την Ελλάδα αυτό. Όταν φοράει ένα τέτοιο ρούχο, δεν περιμένεις να βγάλει ένα μαντήλι να το κουνήσει. Δεν νομίζω ότι η Ελλάδα γνωρίζει πως πρέπει να βγει η Eurovision», τόνισε.


Πρόσθεσε επιπλέον: «Μου αρέσαν οι εμφανίσεις που έδειχναν ένα στιλιστικό φάσμα και το πώς την συνέδεαν με την φωνή τους. Δεν θα αναλάμβανα κάτι, αν δεν ήταν μπαλάντα. Τι είναι αυτό που φόραγαν τα αγόρια; Κροπ τοπ και παντελόνι;».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .