Σάββατο, Μαΐου 25

ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ !--ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ...δοκιμαστές βάζουν για το δείπνο του Βασιλέα των βασιλέων Μητσοτάκη στο Ζαγόρι! ! !

 Όλγα Γεροβασίλη:Καθώς φαίνεται μετά την τελετή ο Πρωθυπουργός θα παραστεί σε δείπνο και σύμφωνα με έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας, Νοσοκομεία, ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική και ο ΕΦΕΤ εντέλλονται να προβούν σε προληπτικές ενέργειες αρμοδιότητας τους … μέχρι και να ελέγξουν τα τρόφιμα και τα ποτά του δείπνου.


Όλγα Γεροβασίλη
Μόνο δοκιμαστές δεν επιστράτευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να επισκεφθεί αυθημερόν τη Βίτσα Ζαγορίου, με αφορμή την εγγραφή του Ζαγορίου στον Κατάλογο της Unesco. 
Καθώς φαίνεται μετά την τελετή ο Πρωθυπουργός θα παραστεί σε δείπνο και σύμφωνα με έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας, Νοσοκομεία, ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική και ο ΕΦΕΤ εντέλλονται να προβούν σε προληπτικές ενέργειες αρμοδιότητας τους … μέχρι και να ελέγξουν τα τρόφιμα και τα ποτά του δείπνου.
Ενδιαφέρον, όταν τα νοσοκομεία των Ιωαννίνων είναι υποστελεχωμένα, 140 συμβασιούχοι βλέπουν την πόρτα της εξόδου κατά τον αρμόδιο Υπουργό, η υγειονομική περιφέρεια Ηπείρου συγχωνεύεται και στα σούπερ μάρκετ με απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης μπορούν να διατίθενται σε καλύτερες τιμές προϊόντα με «κοντινή ημερομηνία λήξης».
Αλλά …άλλα μέτρα και σταθμά για τον Πρωθυπουργό και αλλά για τους πολίτες.
【Σχόλιο για Επίσκεψη Πρωθυπουργού στη Βίτσα Ζαγορίου ─ https://bit.ly/4ayLYge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .