Παρασκευή, Μαΐου 10

Α.Σπηλιωτόπουλος: «Ο Σ.Κασσελάκης δεν έχει ανάγκη από συμβουλές – Λειτουργεί με τρόπο διαυγή και κρυστάλλινο»

 «Η διαφάνεια και ο τρόπος που λειτουργεί ξενίζει γιατί είναι αντισυμβατικός»

Α.Σπηλιωτόπουλος: «Ο Σ.Κασσελάκης δεν έχει ανάγκη από συμβουλές – Λειτουργεί με τρόπο διαυγή και κρυστάλλινο»
Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, μίλησε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, τονίζοντας πως «δεν έχει ανάγκη από συμβουλές, λειτουργεί με τρόπο διαυγή και κρυστάλλινο και δεν το έχουμε συνηθίσει αυτό».

«Είναι η πρώτη φορά που έχουμε ένα αρχηγό που λειτουργεί αντισυμβατικά. ”Δεν κρύβω τίποτα”, λέει ”και έτσι ζω”. Οι πολιτικοί έβλεπαν το πόθεν έσχες με τρόμο. Είναι ένας επιτυχημένος άνθρωπος και δεν έχει να κρύψει κάτι.

Ο Κασσελάκης δεν έχει ανάγκη από συμβουλές, λειτουργεί με τρόπο διαυγή και κρυστάλλινο και δεν το έχουμε συνηθίσει αυτό. Η διαφάνεια και ο τρόπος που λειτουργεί ξενίζει γιατί είναι αντισυμβατικός. Δεν νομίζω ότι έχει τοξικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, μίλησε για τη φράση «φωτιά» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε λόγο για «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά».

«Υπάρχει μια αμέλεια που δημιουργεί συνθήκες από τις οποίες έχουν χαθεί ζωές. Είναι μια φράση η οποία λέγεται στον προφορικό λόγο. Εννοεί ότι έγιναν παραλείψεις που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη», είπε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.


https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/syriza/a-spiliotopoulos-o-s-kasselakis-den-exei-anagki-apo-symvoules-leitourgei-me-tropo-diaygi-kai-krystallino/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .