Τρίτη, Μαΐου 14

Μαρινάκης για Σάττι: «Όταν κάποιος εκπροσωπεί μία χώρα πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του»

ΣΧΟΛΙΟ: Eurovision Δύο χορευτές που δηλώνουν Τούρκοι- Έλληνες , και η Σάττι πατέρας από Σουδάν.  Έλληνες βρε παιδιά δεν υπάρχουν στην Ελλάδα; Γιατί τόση ξενομανία; Και γιατί δεν έστειλε η ΕΡΤ  που τη χρυσοπληρώνουμε, την Φουρέιρα να παίρναμε τη πρωτιά;


ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΡΟΧΑΛΙΖΕ ....
Ο Παύλος Μαρινάκης για το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι - Υπήρξε δυσαρέσκεια από το Μέγαρο Μαξίμου;

Ο Παύλος Μαρινάκης ρωτήθηκε κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τη συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον Β' Ημιτελικό της Eurovision 2024. Η εκπρόσωπος της Ελλάδας είχε χασμουρηθεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, γεγονός που αποδόθηκε αργότερα στην κούρασή της. Ο Παύλος Μαρινάκης για το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε για το αν υπήρχε δυσαρέσκεια στο Μέγαρο Μαξίμου σχετικά με το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Ισραηλινής τραγουδίστριας, αλλά και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν έπειτα από τις δηλώσεις των δύο χορευτών της ελληνικής συμμετοχής. «Όταν κάποιος εκπροσωπεί μία χώρα και ταξιδεύει με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του και τη δημόσια εικόνα του γενικότερα», απάντησε ο Παύλος Μαρινάκης. 

Οι αντιδράσεις για τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2024

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση των χορευτών της Μαρίνας Σάττι. Συγκεκριμένα, δυο από τους χορευτές της ελληνικής συμμετοχής στον διαγωνισμό της Eurovision μίλησαν σε τηλεοπτικό σταθμό του Αζερμπαϊτζάν δηλώνοντας «Έλληνες Τούρκοι της δυτικής Θράκης».

Interview with dancers of Marina Satti / Hüso Çetintaş & Yasin Ahmetoğlu

Η δήλωση αυτή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, καθώς η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει ότι υπάρχει τουρκική μειονότητα στη Δυτική Θράκη και κάνει λόγο για μουσουλμανική μειονότητα της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .