Σάββατο, Μαΐου 25

Γ. Δημητροκάλλης προς ΝΔ για ευρωεκλογές: Έρχεται πολιτικό χαστούκι από τους Έλληνες Πατριώτες - ΒΙΝΤΕΟ

Κάλεσε τους Έλληνες από το βήμα της βουλής να συμμετέχουν μαζικά στις ευρωεκλογές και να δώσουν ένα μάθημα στην αλαζονεία της κυβέρνησης
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Ά Ανατολικής Αττικής κ. Γιάννης Δημητροκάλλης από το βήμα της βουλής αναφέρθηκε στην προεκλογική επιστολή που έστειλε ο κ. Μητσοτάκης στην Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που επιβεβαιώνει πως η ακρίβεια δεν είναι εισαγόμενη αλλά είναι αποτέλεσμα της αδιαφορίας της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας προς την ελληνική κοινωνία.
 
«Η χώρα βρίσκεται ήδη σε προεκλογικούς ρυθμούς. Ίσως αυτές να είναι οι πιο κρίσιμες ευρωπαϊκές εκλογές, που θα καθορίσουν την κατάληξη μιας σωρείας ζητημάτων όπως τον πόλεμο στην Ουκρανία, την υβριδική απειλή που δέχεται η γηραιά ήπειρος από το λαθρομεταναστευτικό και την ακρίβεια που αντιμετωπίζουν οι λαοί. Θέλω να πιστεύω πως οι Έλληνες Πατριώτες και όλοι οι ψηφοφόροι στις εκλογές αυτές θα δώσουν με την ψήφο τους ένα ηχηρό χαστούκι για την αλαζονεία και την ανικανότητα που έχετε επιδείξει στα πέντε χρόνια διακυβέρνησής σας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Δημητροκάλλης σχολίασε και την στάση της ΝΔ έναντι στην νέα κυβέρνηση των σκοπίων, «την ανικανότητά σας αυτή δυστυχώς την πληρώνει η Ελλάδα και στα εθνικά θέματα, όπου η νέα κυβέρνηση του γειτονικού κρατιδίου σάς γλεντάει καθημερινά. Φτάσαμε μάλιστα να παρακαλάτε δημόσια τους Σκοπιανούς να τηρήσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών εξευτελίζοντας με τη στάση σας την Ελλάδα και τους Έλληνες πανευρωπαϊκά.  Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, εσείς πρέπει να σοβαρευτείτε και να σταματήσετε επιτέλους να παίζετε προεκλογικά με τα εθνικά θέματα για ψηφοθηρικούς και μόνο λόγους» τόνισε μεταξύ άλλων.
 
Κλείνοντας κάλεσε όλους τους Έλληνες Πατριώτες να συμμετέχουν μαζικά στις ερχόμενες εκλογές της 9ης Ιουνίου και να δώσουν ένα μάθημα στην αλαζονεία της κυβέρνησης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .