Δευτέρα, Μαΐου 13

«Στο γυάλινο κόσμο» του Μαξίμου ο Κ.Μητσοτάκης: «Στο Αιγαίο δεν έχουμε πια παράνομους μετανάστες αλλά νόμιμους τουρίστες»!

 Ό,τι να 'ναι....

Είπε μάλιστα ότι «δεν υποχωρούμε από τις κόκκινες γραμμές μας» στα ελληνοτουρκικά ενώ πηγαίνει σήμερα να συζητήσει με τον Ερντογάν απαιτήσεις της τουρκικής ατζέντας!


Τη στιγμή που μάζες αλλοδαπών εισέρχονται  παράνομα στην Ελλάδα καθημερινά από Αιγαίο και το Λιβυκό Πέλαγος ο Κ.Μητσοτάκης επέλεξε να προχωρήσει σε μία δήλωση η οποία αν μη τι άλλο δείχνει πλήρη άγνοια της πραγματικότητας.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» του Alpha όπου και δήλωσε πως στο Αιγαίο πλέον «δεν υπάρχουν παράνομοι μετανάστες αλλά νόμιμη τουρίστες»!

Συγκεκριμένα είπε: «Το προσφυγικό-μεταναστευτικό έχει σε πολύ μεγάλο βαθμό επιλυθεί.

Αντί για παράνομους μετανάστες έχουμε αυτή τη στιγμή νόμιμους τουρίστες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου».

Η φράση του για τα ελληνοτουρκικά, «δεν υποχωρούμε από τις κόκκινες γραμμές μας», όταν έχει δώσει «γῆν καί ὕδωρ» στην Τουρκία και ενώ πηγαίνει να συζητήσει με τον Ερντογάν απαιτήσεις της τουρκικής ατζέντας, προκάλεσε επίσης μεγάλες απορίες.

Επίσης, είπε ότι «το γεγονός ότι δεν έχουμε παραβιάσεις και παραβάσεις του εναέριου χώρου μας για παραπάνω από 12 μήνες, είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό από το 194 και μετά, είναι κέρδος».

Μόνο που τα τουρκικά drones κάθε μέρα και κάθε νύχτα με τον ανενόχλητα πάνω από το Αιγαίο.

Προφανώς ότι είναι drone δεν υπολογίζεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .