Παρασκευή, Μαΐου 17

Σφοδρή επίθεση της Ευης Δρούτσα στην Μαρίνα Σάττι: Έπρεπε ήδη να την έχουν φάει – Είναι τάπα η κοπέλα και κοροϊδεύει τον κόσμο».

ΣΧΟΛΙΟ: Σιγά το τραγούδι μια βλακεία, πως έπεσε τόσο χαμηλά το IQ του ΈΛΛΗΝΑ; Ακούγεται να λέει: «Τι να πούνε τώρα, χορεύει όλη η χώρα, τους ρώτησα αν στο χωριό τους είχαν ρεγκετόν».Υποτιμά τον ελληνικό λαό!

Δριμεία επίθεση κατά της Μαρίνας Σάττι εξαπέλυσε η Εύη Δρούτσα, με φόντο τα χασμουρητά της εκπροσώπου της Ελλάδας στη Eurovision για το Ισραήλ αλλά και το νέο μουσικό άλμπουμ της, το οποίο συμπεριλαμβάνει ένα τραγούδι στο οποίο η ίδια ακούγεται να λέει: «Τι να πούνε τώρα, χορεύει όλη η χώρα, τους ρώτησα αν στο χωριό τους είχαν ρεγκετόν».

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η γνωστή στιχουργός κατακεραύνωσε τη Μαρίνα Σάττι υποστηρίζοντας ότι τα κάνει όλα τα χρήματα και ότι κανένας δεν μπορεί να την πάρει στα σοβαρά: «Με αυτά που κάνει η Σάττι, τα κάνει για να βγάλει λεφτά, γιατί έχει βγάλει πάρα πολλά λεφτά απ’ αυτά. Δεν νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να τον πάρεις στα σοβαρά».

Μάλιστα η Ε. Δρούτσα σχολίασε με αφορμή τον στίχο… «τα, τα, τα»: «Έπρεπε ήδη να την έχουν φάει την κοπέλα. Εγώ θέλω να ακούσω την καλή φωνή και με τέτοια τραγούδια δεν την άκουσα».

Η ίδια αναφερόμενη στο ειρωνικό σχόλιο της Σάττι στο νέο της τραγούδι, ότι «μας πήγε τάπα», η Ε. Δρούτσα δήλωσε: «Ένα σωστό πράγμα είπε. Είπε “τάπα”. Είναι τάπα η κοπέλα»

Η στιχουργός μίλησε μεταξύ άλλων για κοροϊδία: «Δεν ξέρουν όλοι από μουσική. Τα παιδάκια πάνε να γελάσουν με αυτό και η Σάττι βγάζει λεφτά από αυτά και καλά κάνει. Είναι ντροπή να ακούμε αυτά τα πράγματα. Να βγαίνει και να κοροϊδεύει τον κόσμο».

 https://www.olympia.gr/1590053/viral/sfodri-epithesi-tis-eyis-droytsa-stin-marina-satti-eprepe-idi-na-tin-echoyn-faei-einai-tapa-i-kopela/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .