Τρίτη, Μαΐου 14

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης καυτηρίασε το... χασμουρητό της Σάττι την ώρα που μιλούσε η Ισραηλινή τραγουδίστρια Έντεν Γκολάν

ΣΧΟΛΙΟ:Δεν ήταν τυχαίο το χασμουρητό της Σάττι, μη προσπαθεί να κοροϊδέψει έναν ολόκληρο λαό αυτή η κυρία!

Μαρινάκης για Σάττι: «Όταν κάποιος εκπροσωπεί μία χώρα πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του»Τη στάση της Μαρίνας Σάττι και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, όταν κατά τη συνέντευξη της τραγουδίστριας του Ισραήλ η Ελληνίδα ερμηνεύτρια χασμουριόταν αλλά και τις δηλώσεις των Ελλήνων χορευτών, καυτηρίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης

μετά από σχετική ερώτηση που δέχθηκε κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Η Eurovision δεν είναι μία διαδικασία άσκησης πολιτικής και ευτυχώς, δεν διατυπώνεται η εξωτερική πολιτική καμίας χώρας μέσω ενός μουσικού διαγωνισμού», τόνισε αρχικά ο Παύλος Μαρινάκης και στη συνέχεια έκανε ένα προσωπικό σχόλιο επί του θέματος λέγοντας:

«Προσωπική μου άποψη είναι πως όταν κάποιος εκπροσωπεί μια χώρα ακόμα και σε ένα μουσικό διαγωνισμό, ταξιδεύει με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου, πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του, τη δημόσια εικόνα του και τη συμπεριφορά του γενικότερα».

«Ο σκοπός της Eurovision είναι να ενώσει τους λαούς μέσω της μουσικής», επισήμανε στη συνέχεια ενώ αναφορικά με τις δηλώσεις των χορευτών της ελληνικής αποστολής και τον αρχικό αυτοπροσδιορισμό τους ως «Έλληνες Τούρκους της Θράκης», τόνισε: «Ήταν δικαιολογημένες οι αντιδράσεις για τους χορευτές και ευτυχώς έγινε επανόρθωση».

Τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι, την ώρα που εξελισσόταν η συνέντευξη Τύπου και μιλούσε η Ισραηλινή Έντεν Γκολάν στη Eurovision, προκάλεσαν αντιδράσεις και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι Ισραηλινοί δεν πήραν με καλό μάτι τη συμπεριφορά της, θεωρώντάς τη, ειρωνική και αγενή και αποφάσισαν να την …πικάρουν, απαντώντας της διαδικτυακά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Έτσι κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του ελληνικού τραγουδιού, τα social media των Ισραηλινών φαν της Eurovision, γέμισαν με βίντεο στα οποία οι πρωταγωνιστές έκαναν πως χασμουριούνται και κοιμούνται, όπως ακριβώς είχε κάνει και η Μαρίνα Σάττι στην Έντεν Γκολάν.

έκαναν πως χασμουριούνται και κοιμούνται, όπως ακριβώς είχε κάνει και η Μαρίνα Σάττι στην Έντεν Γκολάν.

Δείτε ορισμένα χαρακτηριστικά βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .