Παρασκευή, Μαΐου 10

Παγκόσμια ανησυχία ! Ο Μεντβέντεφ προαναγγέλλει προετοιμασία χρήσης πυρηνικών όπλων!

Παγκόσμια ανησυχία από την Δήλωση του Μεντβέντεφ πριν λίγα λεπτά, η οποία έρχεται ως απάντηση στη φημολογία για αποστολή νατοϊκών στρατιωτών στην Ουκρανία, καθώς και την παροχή πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς από τις ΗΠΑ στο Κίεβο.

Χαρακτηρίζει μάλιστα τους δυτικούς ηγέτες που υπερασπίζονται τις συγκεκριμένες ενέργειες,

ως «Χορωδία των ανεύθυνων»!

Γράφει χαρακτηριστικά το νούμερο δύο του Κρεμλίνου:

Ο αριθμός των αχρείων μεταξύ της δυτικής πολιτικής ελίτ που ζητούν να στείλουν τα στρατεύματά τους σε μια ανύπαρκτη χώρα διευρύνεται. Τώρα περιλαμβάνει εκπροσώπους του Κογκρέσου των ΗΠΑ, τη γαλλική και βρετανική ηγεσία και μεμονωμένους τρελούς από τις χώρες της Βαλτικής και την Πολωνία.

Ζητούν επίσης την ενεργό χρήση των πυραυλικών όπλων τους, τα οποία προμήθευαν στους Μπαντεραϊτές, σε όλη τη Ρωσία.

Και δεν πρόκειται για ανοιξιάτικη όξυνση, αλλά για κυνικό υπολογισμό πολιτικών μερισμάτων. Υπάρχει κάποιου είδους ολοκληρωτική υποβάθμιση της άρχουσας τάξης στη Δύση. Αυτή η τάξη πραγματικά δεν θέλει να συνδέσει λογικά στοιχειώδη πράγματα.

Αποστολή των στρατευμάτων σας στο έδαφος του β. Η Ουκρανία θα συνεπάγεται την άμεση είσοδο των χωρών τους στον πόλεμο, στον οποίο θα πρέπει να απαντήσουμε. Και, αλίμονο, όχι στην επικράτεια του β. Ουκρανία.

Σε αυτή την περίπτωση, κανένας από αυτούς δεν θα μπορεί να κρυφτεί ούτε στο Καπιτώλιο, ούτε στο παλάτι των Ηλυσίων, ούτε στην Ντάουνινγκ Στριτ 10. Θα έρθει μια παγκόσμια καταστροφή.

Παρεμπιπτόντως, ο Κένεντι και ο Χρουστσόφ μπόρεσαν να το καταλάβουν αυτό πριν από περισσότερα από 60 χρόνια. Αλλά οι σημερινοί νηπιαγωγοί που έχουν καταλάβει την εξουσία στη Δύση δεν θέλουν να καταλάβουν.

Και γι’ αυτό σήμερα το Γενικό Επιτελείο ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τις ασκήσεις, συμπεριλαμβανομένων δραστηριοτήτων για πρακτικές δοκιμές της προετοιμασίας και χρήσης μη στρατηγικών πυρηνικών όπλων.

newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .