Παρασκευή, Μαΐου 24

Αν οι νεοέλληνες θα υπερψηφίσουν το νυν κόμμα δική τους η επιλογή, δική τους και η ευθύνη για ότι συμβεί μετά στην χώρα


Αν περιμένετε από εκείνους που δεν πήγαν να ψηφίσουν γιατί προτίμησαν το φρέντο και την παραλία τότε αδίκως θέτετε τον εαυτό σας σε τέτοια λύπη και πίκρα δεν αξίζει.
Πολλές φορές είχα αναρτήσει ότι κατά την ημέρα τόσο εκείνη των εθνικών εκλογών, όσο και εκείνης των ευρωεκλογών όλα θα πρέπει να είναι κλειστά. Καφετέριες, πλατείες, ταβέρνες, τα πάντα και να ανοίγουν μετά το κλείσιμο της κάλπης. 

Διότι αποφασίζουμε για το μέλλον και το δικό μας και της χώρας μας και των επόμενων γενιών.
Δεύτερον θα πρέπει να είναι άκρως υποχρεωτικές -δεν πας να ψηφίσεις ; Δεν θα έχεις δικαιώματα ούτε παροχές, διότι το πολίτευμα που σου τα έχει δώσει όλα δεν το τίμησες.
Οι φετινές ευρωεκλογές διαφέρουν διότι έχουμε να κάνουμε με τρομερές προκλήσεις οι καιροί γίνονται ολοένα και πιο παράξενοι και δη πιο επικίνδυνοι...
Αν οι νυν της νυν κυβέρνησης βγουν ξανά πρώτοι τότε αυτό θα είναι ευθύνη του εκλογικού σώματος Θα δώσει απολογία στους άλλους στα παιδιά τους στους κατοίκους των παραμεθόριων περιοχών.
Ο κίκης δεν βγήκε πρώτος από μόνος του, άλλοι τους επέλεξαν και δυο φορές μάλιστα μάλιστα υποβοηθήθηκε από την άρνηση και την τεμπελιά των άλλων που δεν πήγαν να ψηφίσουν.
Τα αποτελέσματα τα είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα στα εθνικά θέματα Χώρια η ακρίβεια, η φτώχια,  η ανεργία αναξιοκρατία
έλεος πλέον η ανοχή στα ίδια και στα ίδια έχει και τα όρια της.
Αν οι νεοέλληνες θα υπερψηφίσουν το νυν κόμμα  δική τους η επιλογή, δική τους και η ευθύνη για ότι συμβεί μετά στην χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .