Τετάρτη, Μαΐου 29

Π.Πολάκης: «Μητσοτάκη επιτέλους τη βρήκα τη φέτα!»

Κουράστηκε...αλλά τη βρήκε!

polakis-feta

Ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφήθηκε μέσα σε σούπερ μάρκετ δίπλα στα τυριά

Ο Παύλος Πολάκης πήγε στο σούπερ μάρκετ για να βρει τη φέτα των 6,28 ευρώ του Κυριάκου Μητσοτάκη και αποκάλυψε πως βρήκε…

φθηνότερη, αλλά τα 400 γραμμάρια και όχι το κιλό.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Παύλος Πολάκης καυτηρίασε το θέμα της τιμής της φέτας που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

«Μητσοτάκη, επιτέλους τη βρήκα!» γράφει ο Πολάκης και προσθέτει: «μάλιστα φθηνότερη από τη δικιά σου των 6,28 ευρώ, άλλα τα 400 γραμμάρια».

Και συνεχίζει ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στις φαιδρές δικαιολογίες της κυβέρνησης που αρνείται να μειώσει τον ΦΠΑ στα τρόφιμα: «Είναι προφανές πως η ακρίβεια οφείλεται στην Ουκρανία, στο Αλφα του Κενταύρου, στις μαγνητικές καταιγίδες που εκπέμπει ο ήλιος και ΟΧΙ στο CVC FUND που εξαγόρασε τα πάντα και από το 2021 που ΟΝΤΩΣ Η ΦΕΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΙΛΟ 5-7 ευρώ την εξακόντισε στα 13-15 ευρώ».

 

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .