Πέμπτη, Μαΐου 23

… Μετά τον Μητσοτάκη

 

 Του Χρήστου Μπολώση

Κυριάκος Μητσοτάκης στη Μάκρη Έβρου: «Η αντιπολίτευση δεν έχει εναλλακτική πρόταση και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι “να φύγει ο Μητσοτάκης”. Όταν τους ρωτάς “τι θα γίνει μετά;”, ακούς σιωπή».

Προφανώς μετά τους πρώτους ιστορικούς χρόνους η Ελλάς, ό,τι υπήρχε τέλος πάντων από αυτήν, είχε διακτινισθεί στους επτά γαλαξίες και στα 13 νεφελώματα ή είχε τεθεί σε κατάψυξη από τους

Τιτάνες τού σκότους για μελλοντική εκμετάλλευση.

Τον Ιανουάριο του 2016, οι Τιτάνες και ο Εγκέλαδος (γίγαντας α’ τάξεως, υποψήφιος Τιτάνας) άρχισαν να αναμοχλεύονται. Ο λόγος; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε εκλεγεί αρχηγός της Ν.Δ.

Τον Ιούλιο του 2019, όταν ο κ. Μητσοτάκης εξελέγη πρωθυπουργός, το καταπέτασμα της Γης άνοιξε στα δυο και ξεπρόβαλε η Ελλάς.

Έκτοτε, αυτή η μικρή γωνιά της Γης ακολούθησε τον δρόμο των πεπρωμένων της, συμπαρασύροντας μαζί της όλο το ηλιακό μας σύστημα.

Αυτή είναι η  ιστορία και όποιος θέλει την πιστεύει.

Συνεπώς, αβίαστη βγαίνει η απάντηση στο αγωνιώδες ερώτημα της οικουμένης «Τι θα γίνει μετά τον Μητσοτάκη;».

Τι θα γίνει; Μάλλον θα διακτινισθεί ξανά στο άπειρο η Ελλάς και μαζί της, βεβαίως, θα διακτινισθεί και η σοβαρότητα.

  1. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΙΚΑΣ 

    Εξόχως Σαρκαστικό και κυρίως on target !!!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .