Παρασκευή, Μαΐου 3

Στην Τήνο για το Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης-- Τι να κάνει άλλο για να πάρει ψήφους από πιστούς χριστιανούς που έχασε με τους γάμους ομοφυλοφίλων, μόνο ράσα που δε φόρεσε για να πείσει.. τουλάχιστον μέχρι στιγμής...

Στην Τήνο μεταβαίνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα. Χθες ήταν στην ακολουθία της Μεγάλης Πέμπτης στη Μητρόπολη Αθηνών χωρίς τη Μαρέβα.

Λίγες ημέρες μετά την κοινή παρουσία του πρωθυπουργού και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών σε δομές της εκκλησίας στο Δήλεσι, ο Κυριάκος

Μητσοτάκης βρέθηκε χθες Μεγάλη Πέμπτη στη Μητρόπολη Αθηνών για να παρακολουθήσει την ακολουθία των Αγίων Παθών.

Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή μεταβαίνει για το τριήμερο της κορύφωσης της πασχαλινής εορτής στην Τήνο, ενώ η επιστροφή του στην Αθήνα θα σημάνει ουσιαστικά και την επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας στο δρόμο προς την κάλπη της 9ης Ιουνίου για τις ευρωεκλογές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .