Τετάρτη, Μαΐου 15

ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Ο Κ. Βελόπουλος έσκισε τη Συμφωνία των Πρεσπών...

Το ΦΕΚ με τη συμφωνία των Πρεσπών έσκισε ο Κυριάκος Βελόπουλος της Ελληνικής Λύσης από το βήμα της Βουλής, εκφράζοντας έτσι την αντίδρασή το...

Το ΦΕΚ με τη συμφωνία των Πρεσπών έσκισε ο Κυριάκος Βελόπουλος της Ελληνικής Λύσης από το βήμα της Βουλής, εκφράζοντας έτσι την αντίδρασή του για τις εξελίξεις στο ζήτημα της Β. Μακεδονίας.
Από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε πως «εμείς θα τιμήσουμε το δάκρυ του Κωνσταντίνου Καραμανλή για τη Μακεδονία. Αν θέλει να τον τιμήσει μία είναι η λύση για τη ΝΔ. Αν δεν μπορεί να το κάνει η ΝΔ θα το κάνουμε εμείς. Αυτή είναι η συμφωνία των Πρεσπών αν υπήρχε αξιοπρεπής εθνική πατριωτική κοινωνική κυβέρνηση θα έκανε αυτό εδώ», κρατώντας το ΦΕΚ με τη Συμφωνία των Πρεσπών και το έσκισε.
Και συνέχισε «αυτό αξίζουν. Την έσκισαν μόνοι τους. Φέρτε τα μνημόνια τώρα εδώ σήμερα αύριο να τα καταψηφίσουν όλα τα κόμματα εδώ, γιατί αυτοί ακύρωσαν την συμφωνία, όχι εμείς. Ας τα φέρετε για να δούμε πόσες γαργάρες θα κάνουν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .