Παρασκευή, Μαΐου 24

«Μόνο η ΝΔ μπορεί να πετύχει»: Ο Μητσοτάκης πήγε στο Άργος για να αυτοθαυμαστεί!

Ως μεγάλος αλαζών ο  Μητσοτάκης εμφανίστηκε σίγουρος πως «το βράδυ των ευρωεκλογών. Η παράταξή μας θα φέρει άλλη μια μεγάλη νίκη»

Πλησιάζουν οι ευρωεκλογές και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πάρει σβάρνα βουνά, ραχούλες και λόγγους για να συγκρατήσει το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας.

Έτσι βρέθηκε και στο Άργος όπου κατά την προσφιλή τακτική του αυτοθαυμάστηκε για τα έργα που έχει επιτελέσει.

«H Ελλάδα του 2024 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2019. Η χώρα μας παίζει πια έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ευρώπη. Δείτε τι πετύχαμε με το Ταμείο Ανάκαμψης. Με την μεταναστευτική πολιτική που έφερε την Ευρώπη στα σύνορα της Ελλάδας. Στη στήριξη των αγροτών μας παρά τις υπερβολικές απαιτήσεις που βάζουν πολλοί στις Βρυξέλλες…» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Αναφέρθηκε στην επιστολή που απέστειλε στην ΕΕ μαζί με τον Ντόναλντ Τουσκ, όπου ζητά κοινή ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για για την αντιπυραυλική ασπίδα στην Ευρώπη. «Σήμερα υπέγραψα επιστολή με τον Πολωνό πρωθυπουργό και καλό μου φίλο, Ντόναλντ Τουσκ, με κοινοποίηση σε όλους τους ευρωπαίους ομολόγους μου, και ζητώ από την ΕΕ να διερευνήσει την δυνατότητα κοινής ευρωπαϊκής χρηματοδότησης για σημαντικά αμυντικά έργα τα οποία θα αφορούν ολόκληρη την Ευρώπη. Το παράδειγμα που έδωσα είναι η δημιουργία μιας πυραυλικής ασπίδας πάνω από ολόκληρη την Ευρώπη. Σκεφτείτε το όφελος για την πατρίδα μας αν καταφέρναμε να διευθετήσουμε ένα τέτοιο ζήτημα με ευρωπαϊκούς πόρους. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα δαπανήσουμε δικούς μας πόρους. Και αναρωτιέμαι που είναι η πολιτική δύναμη, οι ευρωβουλευτές που θα διαπραγματευτούν τέτοιες πρωτοβουλίες. Μόνο η ΝΔ μπορεί να πετύχει σε αυτό το ζήτημα».

Και ερχόμενος στο διά ταύτα που δεν είναι άλλο από την 9η Ιουνίου ανέφερε πως «η κυβερνησιμότητα κρίθηκε στις εκλογές του Ιουνίου. Ωστόσο οι εκλογές θα βγάλουν πολιτικά συμπεράσματα. Η αντιπολίτευση ζητά να στείλουν μηνυμα οι πολίτες. Εμείς ζητούμε να στείλουν μήνυμα σταθερότητας».

Για να καταλήξει: «Θέλω το βράδυ των εκλογών να είναι σαφές ότι η κυβέρνηση εξακολουθεί να διαθέτει μια μεγάλη πολιτική νομιμοποίηση. Θέλω να ζητήσω αυτόν τον αγώνα να τον δώσουμε μαζί, να αποκρούσουμε το απολιτίκ lifestyle της αντιπολίτευσης με επιχειρήματα. Δεν μας αξίζει ένας πολιτικός λόγος τοξικός, ρηχός, απολιτίκ που θα μετατρέπει τη συζήτηση σε αρένα. Το επίπεδο εμείς θα το κρατήσουμε και το βράδυ των ευρωεκλογών η παράταξή μας θα φέρει άλλη μια μεγάλη νίκη και θα συνεχίσουμε την δουλειά μας».newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .