Κυριακή, Μαΐου 19

Βελόπουλος για Σκόπια: «Δεν μπορεί να μας λοιδορεί ο ξυπόλητος των Βαλκανίων»

velopoulos-scaled-1-1536x1024-1

Δριμεία επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την Συμφωνία των Πρεσπών και την διγλωσσία της κυβέρνησης εξαπέλυσε το Σάββατο ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. Ο Κυριάκος Βελόπουλος σχολίασε την προκλητική στάση

των Σκοπίων μετά τις πρόσφατες εκλογές και υπερτόνισε: «Δεν μπορεί να μας λοιδορεί ο ξυπόλητος των Βαλκανίων»

Η δήλωση του κ. Βελόπουλου

«Ο πρωθυπουργός, που δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ το όνομα Μακεδονία για τους Σκοπιανούς, ανέφερε σε μία απλή δήλωση τρεις φορές τη φράση Βόρεια Μακεδονία. Από την άλλη, ο ίδιος στέλνει μήνυμα, λέγοντας ότι ο κεντρικός πυρήνας, ο πυρήνας δηλαδή της Συμφωνίας των Πρεσπών, που είναι μια προδοτική συμφωνία, έχει να κάνει με την τήρηση ή μη τήρηση της Συμφωνίας. Κάνει λάθος ο πρωθυπουργός. Επειδή δεν μπορεί να την καταγγείλει ο ίδιος, γιατί φοβάται, λέει ψέματα.

Αφού, λοιπόν, παραβιάζουν τον πυρήνα της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών οι Σκοπιανοί, είναι υποχρεωμένος πλέον ο πρωθυπουργός να καταγγείλει τη Συμφωνία. Και αν δεν μπορεί να την καταγγείλει, ας πιέσει τους Σκοπιανούς.

Αντίμετρα τώρα, εμπάργκο, για να γονατίσουν οικονομικά και να καταλάβουν ότι εξαρτώνται από την Ελλάδα. Δεν μπορεί να μας λοιδορεί ο ξυπόλητος των Βαλκανίων».

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .