Τετάρτη, Μαΐου 1

Ηλίας Κασιδιάρης: Θα ψηφίσω τον Συνταγματάρχη (ε.α.) Γιώτη Χαράλαμπο του κόμματος ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

 Ηλίας Κασιδιάρης: Θα ψηφίσω τον Συνταγματάρχη (ε.α.) Γιώτη Χαράλαμπο του κόμματος ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ


ΒΙΝΤΕΟ - https://www.youtube.com/watch?v=Tr06C2wte70
Ο Ηλίας Κασιδιάρης σε ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω συνηγόρου του αναφέρεται στην απόφαση του Αρείου Πάγου, στην πρόθεση ψήφου του για τις ευρωεκλογές και στην προσφυγή του στο ευρωπαϊκό δικαστήριο.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

Στις κρίσιμες εκλογές της 9ης Ιουνίου θα ψηφίσω τον Συνταγματάρχη (ε.α.) Γιώτη Χαράλαμπο του κόμματος «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» για μια ισχυρή εκπροσώπηση της Ελλάδος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Παρότι διαθέτω πλήρη πολιτικά δικαιώματα, η κυβέρνηση μου απαγόρευσε τη συμμετοχή και στις Ευρωεκλογές επεκτείνοντας τις φωτογραφικές τροπολογίες εις βάρος μου. Έτσι, μετά την ανακήρυξη των εκλογικών συνδυασμών από τον Άρειο Πάγο, έχουν διακινηθεί διάφορα ευφάνταστα σενάρια σχετικά με τη στήριξή μου σε κόμματα που μετέχουν στην εκλογική διαδικασία. 

Για να αποφευχθεί η διασπορά αναληθών ειδήσεων αναγκάζομαι να δηλώσω την πρόθεση ψήφου μου με την παρούσα ανακοίνωση. Στις κρίσιμες εκλογές της 9ης Ιουνίου θα ψηφίσω τον Συνταγματάρχη (ε.α.) Γιώτη Χαράλαμπο του κόμματος «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» για μια ισχυρή εκπροσώπηση της Ελλάδος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Ο κύριος Γιώτης είναι ήδη εκλεγμένος στο Δήμο Αθηναίων με την παράταξη που έχω την τιμή να έχω ιδρύσει και εκπροσωπεί επάξια τους Έλληνες πολίτες.
Πάρα πολλοί συμπολίτες μας στρέφουν το βλέμμα τους προς την Ευρώπη για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους και του κράτους δικαίου. 

Προσωπικώς έχω ήδη προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την καταπάτηση του τεκμηρίου της αθωότητάς μου. Μόλις καθαρογραφεί η απόφαση του Εκλογοδικείου, καταθέτω νέα προσφυγή μαζί με μεγάλο αριθμό Ελλήνων πολιτών για τον αντιθεσμικό αποκλεισμό μου από την εκλογική διαδικασία.

Μια σοβαρή και θεσμική εκπροσώπηση των Ελλήνων πατριωτών στην Ευρωβουλή είναι η βασική απαίτηση των καιρών και το πιο κρίσιμο διακύβευμα των προσεχών εκλογών.

Ελεύθεροι Αθηναίοι
Δημοτική Παράταξη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .