Τρίτη, Μαΐου 7

Σωτήρης Τσιόδρας> Σε μία από τις πλέον σκοτεινές περιόδους για τον δυτικό κόσμο η εμπλοκή ενός Έλληνα επιστήμονα ρίχνει βαριά τη σκιά της

Κυριακή του Πάσχα 5 Μαίου 2024

Σε μία από τις πλέον σκοτεινές περιόδους για τον δυτικό κόσμο η εμπλοκή ενός Έλληνα επιστήμονα ρίχνει βαριά τη σκιά της στη χρεοκοπημένη χώρα μας. Ο ιός που προκάλεσε τον COVID-19 δεν ήταν απλά εργαστηριακής κατασκευής αλλά βιολογικό όπλο.

By Pendulum

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε ο επιφανής Εβραίος καθηγητής Jeffrey Sachs ως επικεφαλής της αρμόδιας Επιτροπής η οποία μελέτησε την προέλευση του ιού.

Κι όμως ήταν μόλις Ιανουάριος του 2020, πολύ πριν ο διαβόητος ΠΟΥ ανακηρύξει τον ιό ως πανδημία που ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας έσπευδε από κοινού με τους συναδέλφους του Μαγιορκίνη, Παρασκευή, Κωστάκη και Παναγιωτακόπουλο να υπογράψει μελέτη σύμφωνα με την οποία ο ιός που προκαλούσε τον COVID-19 ήταν φυσικής προέλευσης.

Η μελέτη Τσιόδρα περιέργως πως βρέθηκε στα χέρια του εργολάβου των gain of function ιών Βρετανού Ουκρανικής καταγωγής Peter Daszak ο οποίος την αξιοποίησε ως παραπομπή στη πληρωμένη επιστολή που έστειλε στο Lancet ώστε να εξοβελίσει κάθε αναφορά στην εργαστηριακή φύση του ιού.

Ο Τσιόδρας και οι υπόλοιποι της μελέτης φέρονται να έχουν προσωπική ακούσια ή εκούσια εμπλοκή στη συγκάλυψη της προέλευσης του ιού.

Ο εξαφανισμένος καθηγητής ο οποίος επιλέγει σποραδικές εμφανίσεις σε φίλια ΜΜΕ- τα οποία υπηρετούν με το αζημίωτο την Ατζέντα 2030 ερήμωσης του δυτικού πληθυσμού -έχει αφήσει επίσης έντονο το αποτύπωμά του στην επιβολή των εμβολίων COVID-19.

Eμβόλια για τα οποία απαγορεύεται σχεδόν η οιαδήποτε επίσημη αναφορά στις παρενέργειές τους και είναι να απορείς μια και παρενέργειες έχει ακόμη και η ασπιρίνη.

H απάντηση κρύβεται στο video που ακολουθεί>

Ο μη εκλεγμένος παγκόσμιος ηγέτης Klaus Schwab στις συνάξεις του οποίου στο Davos δίνουν το παρών όλοι οι Έλληνες πρωθυπουργοί-του Τσίπρα συμπεριλαμβανομένου-απαιτούσε από τα πολιτικά pets που έχει υπό τον ελεγχό του να επιβάλουν σε άπαντες τα εμβόλια.

Τώρα που σωριάζονται ένας μετά τον άλλον οι εμβολιασθέντες (σε πάνω από 20 εκατ. υπολογίζονται οι νεκροί των εμβολίων) ο καθηγητής Τσιόδρας κρύβεται στα ασφαλή για την ώρα κρησφύγετα του επισήμου αφηγήματος των ασφαλών και αποτελεσματικών εμβολίων. Κανείς υπουργός υγείας της Δύσης δεν διανοήθηκε να κάνει το αυτονόητο. Να δώσει ηλεκτρονικό βήμα (π.χ gov.gr) στα θύματα του εμβολιασμού να δηλώσουν με το όνομά τους και το ΑΜΚΑ τους τις παρενέργειες τις οποίες βιώνουν.

Φυσικά δεν δόθηκε και στους συγγενείς όσων πεθαίνουν ξαφνικά η δυνατότητα να μιλήσουν για τον εμβολιασμό των νεκρών συγγενών τους.

Όπως αντιλαμβάνεστε εάν πέθαιναν ξαφνικά οι ανεμβολίαστοι ο Δένδιας και η Κατρίν Σακελλαροπούλου του  Great Reset θα καβαλούσαν ένα τανκ και θα έσπαγαν τις πόρτες των ανεμβολίαστων ώστε να τους επιβάλουν τα εμβόλια, να τους φυλακίσουν, να τους εξολοθρεύσουν υπό τους ήχους του Γιώργη Αυτιά ο οποίος θα έλεγε οι σιωπηλοί συγγενείς των εμβολιασθέντων νεκρών πονάνε πιο πολύ. Ανάψτε καντηλάκια και σωπάστε.

Ναι το παγκόσμιο χρέος και ο ευγονισμός της elite του deep state είναι ο λόγος που δημιουργήθηκε η planδημία. Το ζητούμενο είναι ο θάνατός μας. Ο θάνατος και η μείωση του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού με εργαλεία όπως οι planδημίες, τα εμβόλια, η φτωχοποίηση, οι πόλεμοι, η κλιματική κρίση.

Μόνο που η Ατζέντα βρώμισε και τα θύματα είδαν τους δράστες. Ακόμη και οι New York Times!

Kαθώς ακόμη και ο Chris Cuomo αναφέρεται στον τραυματισμό του από τα εμβόλια COVID-19 υπάρχουν πλέον ισχυρές πιθανότητες πολύ κόσμος να σαπίσει στη φυλακή.

Έτσι το Σάββατο 4 Μαίου 2024 ο ζάπλουτος Warren Buffett στην ετήσια συνέλευση της Berkshire Hathaway, του λεγόμενου «Woodstock for Capitalists», έριξε ένα χοντρό σαρκασμό στο θανάσιμο αφήγημα της κλιματικής αλλαγής  σχολιάζοντας ως εξής τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας>

Warren Buffett: Η ηλιακή ενέργεια δεν θα είναι ποτέ η μόνη πηγή ηλεκτρικής ενέργειας

-Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που χρειάζονται απλώς ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα», είπε στο «Oracle of Omaha».

«Η κόρη μου το μισεί όταν χρησιμοποιώ αυτό το παράδειγμα, αλλά είναι αλήθεια ότι δεν μπορείς να δημιουργήσεις μωρό σε έναν μήνα αφήνοντας εννέα γυναίκες έγκυες».

Δεν είχαν παρέλθει παρά μόνο ώρες αφότου ανακοινώθηκε από τους οικείους του ο θάνατος του Λόρδου Rothschild όταν η Apple ανακοίνωσε ότι ακυρώνει τα σχέδιά της να κυκλοφορήσει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο με ικανότητες αυτοοδήγησης, ένα μυστικό προϊόν που βρισκόταν στα σκαριά για σχεδόν μια δεκαετία.

Είχε προηγηθεί ο έμπρακτος σαρκασμός του αφεντικού της Apple η οποία απέσυρε άρον-άρον τα μεγαλεπήβολα σχέδιά της για το ηλεκτρικό της αυτοκίνητο σχεδόν ταυτόχρονα με τον θάνατο του ισχυρού τραπεζίτη Lord (Jacob) Rothschild ο οποίος ήτο από τις προσωπικότητες που διεκδικούσαν τα “πνευματικά δικαιώματα” της κλιματικής αλλαγής.

 

Συνεχίζουμε με την βόμβα της Apple>

Η Apple λοιπόν ακύρωσε τα σχέδιά της να κυκλοφορήσει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο με ικανότητες αυτοοδήγησης, ένα μυστικό προϊόν που βρισκόταν στα σκαριά για σχεδόν μια δεκαετία.

Η εταιρεία ανακοίνωσε στους υπαλλήλους της σε εσωτερική σύσκεψη την Τρίτη ότι θα καταργήσει το project και ότι τα μέλη της ομάδας θα αναλάβουν διαφορετικούς ρόλους, συμπεριλαμβανομένης της ένταξης κάποιων από αυτούς στο τμήμα τεχνητής νοημοσύνης της Apple, σύμφωνα με ένα άτομο που ενημερώθηκε για τη συζήτηση και το οποίο ζήτησε τη διατήρηση της ανωνυμίας του επειδή η συζήτηση δεν ήταν δημόσια.

Ως μέρος της αναδιάρθρωσης, ο Kevin Lynch, στέλεχος που συμμετείχε στο project του αυτοκινήτου, θα αναφέρεται πλέον στον John Giannandrea, επικεφαλής στρατηγικής τεχνητής νοημοσύνης της εταιρείας, είπε ο ίδιος άνθρωπος.

Η Apple αρνήθηκε να σχολιάσει. Η είδηση ότι η Apple θα τερμάτιζε το project της για τα αυτοκίνητα είχε αναφερθεί νωρίτερα και από το Bloomberg.

Αν και η Apple δεν είχε αποκαλύψει το αυτοκίνητό της στους καταναλωτές, το προϊόν ήταν για πολλά χρόνια ένα από τα… χειρότερα κρυμμένα μυστικά της Silicon Valley επειδή δοκιμαζόταν σε δημόσιους δρόμους. Η ακύρωση είναι μια σπάνια κίνηση από την Apple, η οποία συνήθως δεν απορρίπτει τέτοια δημόσια και υψηλού προφίλ project.

Η εταιρεία αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια να βρει νέους δρόμους ανάπτυξης, καθώς το πολύ σημαντικό iPhone της έχει κορεστεί στην αγορά και οι άνθρωποι αναβαθμίζουν τα τηλέφωνά τους λιγότερο συχνά από ό,τι στο παρελθόν.

Ο Tim Cook, διευθύνων σύμβουλος της Apple, είχε υπαινιχθεί δημόσια ότι η Apple ενδιαφέρεται να εισέλθει στον χώρο του αυτοκινήτου. Η εταιρεία δοκίμαζε επίσης εκατοντάδες οχήματα εξοπλισμένα με τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης εδώ και πολλά χρόνια. Το αυτοκίνητο, εσωτερικά με την κωδική ονομασία Titan και Project 172, ήταν ένα προκλητικό προϊόν προς ανάπτυξη, ωστόσο με την πάροδο των ετών τμήματα του project έκλεισαν, σχέδια ακυρώθηκαν και επανεκκινήθηκαν και δεκάδες εργαζόμενοι απολύθηκαν στην πορεία.

Το αυτοκίνητο, για το οποίο η Apple ξόδεψε δισεκατομμύρια δολάρια για την έρευνα, προοριζόταν ως αντίπαλος των ηλεκτρικών οχημάτων της Tesla, τα οποία περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά αυτόνομης οδήγησης.

Το προϊόν ήταν σημαντικό για την κληρονομιά του Cook καθώς θα είχε καταφέρει να αντικρούσει την αντίληψη ότι η Apple έχει χάσει την ικανότητά της να καινοτομεί και να δημιουργεί το επόμενο μεγάλο πράγμα της αγοράς.

Υπό την ηγεσία του Cook, η εταιρεία παρουσίασε έναν μικρό αριθμό νέων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου του Apple Watch, το οποίο ηγείται πλέον στην αγορά των έξυπνων ρολογιών, το έξυπνο ηχείο HomePod και το Vision Pro, τα γυαλιά των 3.500 δολαρίων που κυκλοφόρησαν αυτόν τον μήνα για να ανταγωνιστούν τα ακουστικά εικονικής πραγματικότητας της Meta.

Lord (Jacob) Rothschild>Πρέπει όλοι να σκεφτόμαστε το περιβάλλον πλέον και ο ιός μας τράβηξε την προσοχή από αυτό το σοβαρό ζήτημα…

Ο Επενδυτής και Φιλάνθρωπος Lord (Jacob) Rothschild σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του στη κόρη του Hannah Rothschild, συγγραφέα, σκηνοθέτη (και επίσης) Φιλάνθρωπο, δήλωσε-εν μέσω πανδημίας- πως η Πανδημία ήταν ένας περισπασμός που “μας τράβηξε τη προσοχή από το μείζον θέμα της Κλιματικής Αλλαγής…”

-Πρέπει όλοι να σκεφτόμαστε το περιβάλλον πλέον και ο ιός μας τράβηξε την προσοχή από αυτό το σοβαρό ζήτημα…”

Ο Lord (Jacob) Rothschild OM GBE CVO στην ίδια συνέντευξη για λογαριασμό του Bloomberg μιλάει για την Ιστορία του περίφημου Waddesdon Manor μία τεράστια έκταση, ένα “εξοχικό σπίτι” στο χωριό Waddesdon, στο Buckinghamshire της Αγγλίας.

Το Waddesdon Manor ανήκει στο National Trust.

Το 2019 προ κοροναιού πάνω 463.000 επισκέπτες πέρασαν το κατώφλι του πληρώνοντας φυσικά το αντίστοιχο εισιτήριο.

Ο Lord (Jacob) Rothschild λοιπόν μιλά για το Waddesdon Manor και την εξέλιξή του σε ένα σύγχρονο κόμβο για τεχνολογικά προηγμένες λύσεις Κλιματικής Αλλαγής.

Στο VIDEO που ακολουθεί αναφέρεται αρχικά στην ιστορία της οικογένειάς του.

Πως ξεκίνησε τη δημιουργία του ο Baron Ferdinand de Rothschildο σε ένα δωμάτιο με 17 άλλους και πως η οικογένεια κατάφερε να κάνει πολλά λεφτά το πρώτο μισό του 19ου αιώνα ενώ τα έφαγε το δεύτερο μισό χτίζοντας 44 σπίτια.

Μετά ήρθε ο 20ος Αιώνας πόλεμοι και φόροι άφησαν πίσω μόνο ένα από τα 44 σπίτια το οποίο δέχεται περίπου 450.000 επισκέπτες το χρόνο.

Στο Waddesdon Manor υπάρχει μεταξύ άλλων Συνεδριακό Κέντρο στο οποίο γίνονται μαζέματα για το περιβάλλον, με το οποίο ασχολείται η οικογένεια από τις αρχές του αιώνα. Οι πρόγονοί τους ήταν πρωτοπόροι στα περιβαλλοντικά.

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO THΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ)

Μετά από αυτό μπορείτε να καταννοήσετε γιατί ο πολυπράγμων καθηγητής Τσιόδρας σε μία από τις σπάνιες πρόσφατες εμφανίσεις του αισθάνθηκε τη φλόγα της Κλιματικής Αλλαγής στα σωθικά του.

Σωτήρης Τσιόδρας> Τα παιδιά μας βιώνουν την κλιματική αλλαγή, φυσικές καταστροφές, πλημμύρες, πυρκαγιές

Ελλάδα_Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Μόλις λίγες ώρες πριν ο καθηγητής λοιμοξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας εμφανίστηκε στο Εμβολιαστικό Κέντρο Περιστερίου όπου τον ανέμενε συνεργείο της ΕΡΤ-ένας από τους εύηχους κρατικούς οργανισμούς με μόλις 3 γράμματα και με πλούσια δράση τα τελευταία χρόνια.

Εκτός από την ΕΡΤ, αισθητή είναι η παρουσία της ΕΜΥ, της ΕΥΠ και του ΑΠΕ.

Εκτός από τον καμεραμάν οι δημοσιογράφοι Σοφία Πατραμάνη και Ειρήνη Κυρίτση θα βοηθούσαν στο περιτύλιγμα της είδησης που ακολουθεί.

Με το επικαιροποιημένο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού εμβολιάστηκε σήμερα ο καθηγητής λοιμοξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, στο Εμβολιαστικό Κέντρο Περιστερίου.

Σε δηλώσεις του ο καθηγητής, κάλεσε τους πολίτες, και κυρίως όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, να κάνουν το εμβόλιο. Ήδη, έχουν γίνει περισσότεροι από 80.000 εμβολιασμοί με το επικαιροποιημένο εμβόλιο και άλλα 30.000 ραντεβού έχουν προγραμματιστεί σε διάστημα ενός μήνα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.
Όπως δήλωσε ο κ. Τσιόδρας: «Εμβολιάζομαι γιατί εμπιστεύομαι την επιστήμη. Εμβολιάζομαι για να προστατεύσω τον εαυτό μου, για να προστατεύσω τους διπλανούς μου γιατί είμαι και επαγγελματίας υγείας και έχω στο περιβάλλον μου ανθρώπους οι οποίοι είναι υψίστου κινδύνου και εμβολιάζομαι για να μειώσω τις επιπτώσεις».

Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας ευχήθηκε να εμβολιαστούν τουλάχιστον όλοι όσοι ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου για σοβαρή νόσηση: «Μειώθηκε η επίπτωση της μετά-COVID κατάστασης κατά 60% στους εμβολιασμένους. Νομίζω είναι αρκετοί λόγοι για να εμβολιαστεί κανείς».

Με αυτόν τον γενικόλογο ακατάληπτο αφορισμό ο οποίος απευθύνεται σε ηλιθίους “μειώθηκε η επίπτωση της μετά-COVID κατάστασης κατά 60% στους εμβολιασμένους” και ο οποίος προκαλεί αυτονόητα το υπαρξιακό ερώτημα Τι εννοεί ο επιστήμων; ενώ μια μετάφραση της βαρύγδουπης δήλωσης του καθηγητή θα μπορούσε να είναι Η Αίθουσα Κλιματίζεται, όπως επίσης Παρακαλούμε να καθαρίζετε τις ακαθαρσίες του σκύλου σας, Μην Ουρείτε Δημοσίως, o δυστοπικός καθηγητής έσπευσε εκ νέου να κρυφτεί πίσω από τις κουρτίνες.

Το συνηθίζει τελευταία (να εξαφανίζεται) καθώς το κροτάλισμα του Θανάτου όσων έχουν εμβολιαστεί με τα εμβόλια COVID-19 παγώνει την ανάσα στις ελληνικές οικογένειες. Δεν υπάρχει πλέον νοικοκυριό που να μην έχει έναν συγγενή, γνωστο, φίλο, γείτονα, που να μην έχει ακούσει, ότι ο Τάδες Πέθανε Ξαφνικά, συνήθως από έμφραγμα, εγκεφαλικό, η turbo καρκίνο ο οποίος τον-την εξόντωσε μέσα σε διάστημα μηνών.

Εκτός από τον δυστοπικό καθηγητή η κ. Χριστίνα Κοντογεώργου, επικουρική παιδίατρος του Κέντρου Υγείας Περιστερίου, θεώρησε χρέος της να εξαπολύσει τη σοφιστεία της: «Πρέπει ο κόσμος να εμβολιάζεται για να μπορεί να προστατευτεί γιατί και εγώ μπορεί να είμαι θετική και να κυκλοφορώ έξω».

Θα ακολουθούσε η κ. Γεωργία Μανιάτη, διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Περιστερίου, η οποία δήλωσε πως «θέλουμε τον κύριο Τσιόδρα να ενισχύσει γιατί επειδή κάνουμε και τακτικά ιατρεία υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα φοβούνται, το αμφισβητούν».

Ο τηλεμβολιασμός του καθηγητή Τσιόδρα ήταν η 2η δημόσια παορυσία μετά από εξαφάνιση μηνών. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και ο λόγος μίας ακόμη πρόσφατης εμφάνισής του. Η Κλιματική Κρίση.

Με αφορμή εκείνη την εμφάνιση σχολιάζαμε>

Σωτήρης Τσιόδρας, ο καθηγητής-Οφικιάλιος, ο οποίος μόλις τον Ιανουάριο του 2020 έσπευσε να εκπονήσει μελέτη υπέρ της φυσικής προέλευσης του καταφανούς εργαστηριακού ιού SARS-CoV-2 ο οποίος εκτοξεύθηκε εναντίον της ανθωπότητας έχοντας πολλές και θανάσιμες συμπτώσεις με το όραμα του ιδρυτή του forum του Davos (διαβάστε ΕΔΩ πως στήθηκε η planδημία) επιστρέφει με νέα αποστολή.

Σημειώστε σε αυτό το σημείο τα εξής. Ο επιφανής Εβραίος καθηγητής Jeffrey Sachs με την ιδιότητά του ως επικεφαλής Επιτροπής για την διερεύνηση της προέλευσης του ιού που προκαλει την COVID-19 κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο ιός ήταν εργαστηριακής προέλευσης και κάτι παραπάνω. Αξιοποιήθηκε ως βιολογικό όπλο. Εργαστηριακά χαρακτηριστικά εντόπισε η έρευνα του σπουδαίου καθηγητή Nicholas Wade και στον ιό Η1Ν1 στην ελληνική διαχείριση του οποίου υπήρξε αισθητή η (τότε) παρουσία του καθηγητή Τσιόδρα.

Είναι προφανές απ΄όσα κατέγραψε στο σχετικό ρεπορτάζ του ο ιστότοπος ygeiamou.gr ότι ο κ.Τσιόδρας αξιοποίησε το χρόνο της απουσίας του από την επικαιρότητα -που θέλει καθημερινά σχεδόν εμβολιασμένους συμπολίτες του να πεθαίνουν ξαφνικά ή να αποκτούν οδυνηρές βλάβες στην υγεία τους- στην μελέτη της νέας του αποστολής.

Πάρτε δραμαμίνες για τη συνέχεια καθώς η δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος Παναγιώτα Καρλατήρα μεταφέρει τη επίσης ακατάληπτη παρέμβαση του καθηγητή Προς Ηλιθίους.

Την νέα αποστολή Τσιόδρα περιγράφει η δημοσιογράφος Παναγιώτα Καρλατήρα.

Θα τη βρείτε ενδιαφέρουσα παρότι πλέον έχουν γνώσιν οι φύλακες.

Αντιγράφουμε>

Η νέα γενιά δικαιούται να έχει αλλά και να διεκδικήσει ένα υγιές περιβάλλον, ανέφερε ο κ. Τσιόδρας στη διάρκεια συζήτησης για την Ενιαία Υγεία, τη διασύνδεση της υγείας των ανθρώπων και του περιβάλλοντος

«Τα παιδιά μας βιώνουν την κλιματική αλλαγή, φυσικές καταστροφές, πλημμύρες, πυρκαγιές. Δεν κινδυνεύουν όμως μόνο από διαβιβαστές, ιούς, ασθένειες. Ταλαιπωρούνται από το περιβαλλοντικό στρες, αναπτύσσουν μετατραυματικές διαταραχές, που δεν είναι πάντα ορατές σε μας, αλλά αφήνουν αποτύπωμα. Τα παιδιά μας ζουν σε κατάσταση άγχους κι εμείς έχουμε ευθύνη για αυτό. Πρέπει να τους δώσουμε λόγο για το περιβάλλον που τους παραδίδουμε. Γιατί αν δεν υπάρχει υγεία στο περιβάλλον, πώς θα είναι υγιείς οι άνθρωποι;».

Το ερώτημα με το οποίο ολοκλήρωσε μια αποστροφή του λόγου του, σε χθεσινό συνέδριο, ο καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Σωτήρης Τσιόδρας-όπως μπορείτε να διαπιστώσετε δεν έχασε χρόνο-τον αφιέρωσε στην οικειοποίση του νέου του ρόλου-ως Ιππότη της Κλιματικής Αλλαγής.

Κι αυτό ώσπου να αναλάβει εκ νέου δράση καθώς τα ίδια κέντρα (WEF-Gates) προανήγγειλαν την planδημία X. στη διάρκεια του DAVOS 2024 η οποία όπως όλα δείχνουν θα είναι η Γρίπη των Πτηνών.

Στο μεταξύ ο σκοτεινός, δυστοπικός και πληρωμένος ρόλος των επιστημόνων αποκαλύφθηκε. Η επιστήμη είναι γυμνή και χρηματιζόμενη!

Μία νέα έρευνα της βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph αποκάλυψε ότι οι 26 από τους 27 επιστήμονες που υπέγραψαν πέρσι (7 Μαρτίου) μία επιστολή που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό κύρους Lancet, μέσω της οποίας χαρακτήριζαν ως συνομωσιολόγους εκείνους που υποστηρίζουν την εργαστηριακή προέλευση του κορωνοϊού, είχαν σχέσεις με Κινέζους ερευνητές, είτε ως συνάδελφοι είτε ως χορηγοί.

Ανάμεσα στις μελέτες που χρησιμοποίησε ο Daszak για να συγκαλύψει την εργαστηριακή προέλευση του ιού και ένα πιθανό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας ήταν και η διαβόητη μελέτη του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα με ημερομηνία Ιανουάριος 2020 με την οποία ο Οφφισικιάλιος διαπίστωνε τη φυσική προέλευση της πανδημίας.

(Περισσότερο sex στο τέλος του κειμένου)

Όλη η συζήτηση σχετικά με το αν η Covid-19 είχε ανθρωπογενή προέλευση ή αν διέρρευσε από το εργαστήριο στη Wuhan, τη μεγάλη κινεζική πόλη που ήταν το σημείο μηδέν του ιού, ουσιαστικά είχε παυθεί έπειτα από τη συγκεκριμένη επιστολή.

Ωστόσο, η έρευνα της Daily Telegraph, σχετικά με τους υπογράφοντες, διαπίστωσε ότι οι 26 είχαν κάποια σχέση με το Ινστιτούτο ιολογίας, όπου υπάρχει ο ισχυρισμός ότι από εκεί διέρρευσε ο κορωνοϊός, θέτοντας υπό αμφισβήτηση την αμεροληψία τους.

Στους υπογράφοντες περιλαμβάνονται οι Dr. Peter Daszak, ο Βρετανός πρόεδρος της EcoHealth Alliance, η οργάνωση του οποίου υπήρξε χορηγός αμφιλεγόμενης έρευνας στο Ινστιτούτο και ο επιστημονικός σύμβουλος της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, Sir Jeremy Farrar. Μόνο ένας, ο Δρ. Ronald Corley, ειδικός μικροβιολογίας από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, βρέθηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με χρηματοδότες ή ερευνητές του συγκεκριμένου ινστιτούτο.

Το MailOnline παραθέτει κάποια από τα στοιχεία της έρευνας της Telegraph:

Δρ Peter Daszak
Ζωολόγος, EcoHealth Alliance, Νέα Υόρκη

Ο ενορχηστρωτής της επιστολής του Lancet, ο Βρετανός ζωολόγος Peter Daszak, διαπιστώθηκε ότι είχε σύγκρουση συμφερόντων, καθώς ήταν πρόεδρος της EcoHealth με έδρα τις ΗΠΑ, η οποία χρηματοδότησε έρευνες στο Ινστιτούτο ιολογίας της Wuhan. Ωστόσο, αυτή η ιδιότητα δεν δηλώθηκε εξ αρχής, τη στιγμή που συντάχτηκε η επιστολή και έτσι το Lancet αναγκάστηκε αργότερα να δημοσιεύσει ένα πρόσθετο κομμάτι, αναγνωρίζοντας τη σχέση του Daszak με την EcoHealth Alliance.

Σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω του νόμου των ΗΠΑ σχετικά με την Ελευθερία της Πληροφορίας, ο Daszak φέρεται να αποκάλυψε στις 8 Φεβρουαρίου ότι συνέταξε την επιστολή όταν του ζητήθηκε από τους «συνεργάτες» στην Κίνα ως «απόδειξη υποστήριξης».

Εξαιτίας του σκανδάλου, ανεστάλη η συμμετοχή του Δρ. Daszak στην επιτροπή του περιοδικού που υποστηρίζεται από τον ΟΗΕ και η οποία εξετάζει την προέλευση της πανδημίας. Ωστόσο, η Telegraph ισχυρίζεται ότι άλλοι πέντε υπογράφοντες εργάστηκαν επίσης για τον ίδιο οργανισμό, χωρίς να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία. Δύο τέτοιοι είναι ο Dr. William Karesh, ειδικός μολυσματικών ασθενειών και ο καθηγητής Hume Field, ειδικός κτηνιατρικών επιστημών.

Dr. Jeremy Farrar
Ειδικός στην ιατρική των τροπικών περιοχών της Γης και σύμβουλος στην κυβερνητική ομάδα SAGE & The Wellcome Trust του Λονδίνου

Στην έρευνα της, η Telegraph διαπίστωσε επίσης ότι τρεις από τους υπογράφοντες της επιστολής του Lancet ήταν από το βρετανικό φιλανθρωπικό ίδρυμα Wellcome Trust, το οποίο ασχολείται με την έρευνα για την υγεία. Ο υπογράφων, Sir Jeremy Farrar, μέλος του Sage του Ηνωμένου Βασιλείου και διευθυντής του ιδρύματος, έχει κάνει ιατρικές δημοσιεύσεις στο παρελθόν σε συνεργασία με τον George Gao, επικεφαλής του κινεζικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και τον οποίο έχει χαρακτηρίσει ως «παλιό φίλο».

Ο Dr. Gao, που σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, είναι πρώην βοηθός έρευνας στο Wellcome Trust. Ο Daszak ισχυρίστηκε ότι ο Dr. Gao υποστήριξε την υποψηφιότητά του στην Εθνική Ακαδημία Επιστημών, σύμφωνα με την Telegraph.

Ο Κινέζος επιστήμονας έχει επίσης διασυνδέσεις με την Shi Zhengli, τη γνωστή ως «batwoman» λόγω της έρευνας της για τους κορωνοϊούς νυχτερίδων στη Wuhan. Η ομάδα της ανακάλυψε έναν ιό το 2013, ο οποίος είναι ο πιο κοντινός που έχει βρεθεί ποτέ με τον Sars-Cov-2, τον ιό που προκαλεί την Covid-19.

Δύο άλλοι υπογράφοντες της επιστολής του Lancet, η Dr. Josie Golding και ο καθηγητής Mike Turner είναι γνωστό ότι έχουν τρέχουσες ή προηγούμενες σχέσεις με το ίδρυμα Wellcome Trust. Ο Dr. Golding είναι ο επικεφαλής του Trust’s Epidemics, ενώ ο καθηγητής Turner είναι εμπειρογνώμονας Παρασιτολογίας στο Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης και παλαιότερα είχε συνεργαστεί με το βρετανικό ίδρυμα.

Μιλώντας στην MailOnline τον Ιούνιο σχετικά με τη θεωρία της εργαστηριακής διαρροής, ο Δρ. Farrar είχε αναφέρει ότι «η προέλευση του Sars -Cov -2 δεν είναι ακόμη σίγουρη και είναι πιθανό να μη βρεθεί ποτέ. Η φύση όμως είναι μια πανίσχυρη δύναμη και, κατά τη γνώμη μου, το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι ο ιός πέρασε από τα ζώα στους ανθρώπους και στη συνέχεια εξελίχθηκε μέσω των ανθρώπων. Τα πιο αξιόπιστα επιστημονικά στοιχεία που υπάρχουν μέχρι σήμερα το δείχνουν αυτό. Πιθανότατα πέρασε από το φράγμα των ειδών για να μολύνει και στη συνέχεια προσαρμόστηκε στους ανθρώπους, κάποια στιγμή το 2019. Αλλά υπάρχουν και άλλες πιθανότητες που δεν μπορούν να αποκλειστούν εντελώς και η διατήρηση ανοιχτής σκέψης είναι κρίσιμη. Ωστόσο, δεν υπάρχει χώρος για ατεκμηρίωτες φήμες ή θεωρίες συνωμοσίας που συχνά τροφοδοτούνται για πολιτικούς σκοπούς» είχε δηλώσει ο ίδιος.

Καθηγήτρια Linda Saif
Ειδική μικροβιολογίας στο κρατικό πανεπιστήμιο του Οχάιο

Η ειδικός στη μικροβιολογία, καθηγήτρια Linda Saif, μια άλλη υπογράφουσα της επιστολής στο Lancet, είχε μιλήσει κατά τη διάρκεια ενός εργαστηριακού workshop της Wuhan τον Μάιο του 2017, μαζί με τους Dr. Shi και Dr. Gao, με αντικείμενο τους κορωνοϊούς των ζώων. Το workshop διοργανώθηκε εν μέρει από το Ινστιτούτο ιολογίας της Wuhan και εκτός των άλλων συζητήθηκε και το επίπεδο ασφάλειας στα κινεζικά εργαστήρια.

Global Virome Project

Δύο ακόμη υπογράφοντες στην επιστολή Lancet είναι στην ηγετική ομάδα του Global Virome Project, μίας ομάδας οργανισμών των οποίων ο στόχος είναι να εντοπίσουν και να αναγνωρίσουν το 99% ή περισσοτέρων πιθανών ζωονόσων ιογενών απειλών. Ο Daszak είνα ταμίας του Global Virome Project, ο Δρ. Gao βοήθησε στο να ξεκινήσει, ενώ η EcoHealth Alliance είναι ένας από τους εταίρους. Το Global Virome Project ανέλαβε το έργο Predict, το οποίο ανακάλυψε περισσότερους από 1.000 μοναδικούς ιούς σε ζώα και ανθρώπους. Ωστόσο, σύμφωνα με την The Telegraph, το έργο Predict βρέθηκε επίσης ότι χρηματοδοτούσε μία μερικώς αμφιλεγόμενη εργασία (Gain Of Function) από ερευνητές της Wuhan για τους κορωνoϊούς νυχτερίδων, οι οποίοι τροποποιήθηκαν προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μπορούν να μολύνουν ανθρώπους. Τα κεφάλαια για την έρευνα δόθηκαν από τη EcoHealth Alliance.

Καθηγητής John Mackenzie
Ειδικός μολυσματικών ασθενειών στις τροπικές περιοχές, Curtin University, Perth, Australia

Ο καθηγητής John Mackenzie, ο οποίος εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Curtin στο Περθ της Αυστραλίας, ήταν ένας άλλος από τους υπογράφοντες. Η έρευνα της εφημερίδας διαπίστωσε ότι ο ίδιος δεν αποκάλυψε ότι εξακολουθούσε να είναι μέλος της Επιστημονικής Συμβουλευτικής Επιτροπής του Κέντρου Αναδυόμενων Λοιμωδών Νοσημάτων στο ινστιτούτο της Wuhan όταν έβαλε το όνομα του στη επιστολή του Lancet.

Καθηγητής Kanta Subbarao
Ειδικός ιολογίας, Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, Αυστραλία

Ο καθηγητής Kanta Subbarao, ένας άλλος υπογράφων από το Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, μίλησε σε ένα συνέδριο για τις αναδυόμενες ασθένειες στη Wuhan το 2016, το οποίο διοργανώθηκε εν μέρει από το Ινστιτούτο ιολογίας της πόλης. Ο καθηγητής ήταν ακόμη επικεφαλής του τμήματος των αναδυόμενων αναπνευστικών ιών του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAD). Πέντε ακόμη από τους υπογράφοντες της επιστολής βρέθηκαν όλοι από την έρευνα ότι έχουν δημοσιεύσει άρθρα σε συνεργασία με τον καθηγητή Ralph Baric.

Καθηγητής Ralph Baric

Ενώ ο καθηγητής Ralph Baric παραλείφθηκε από τη λίστα των υπογραφόντων, συνεργαζόταν με την Shi Zhengli και το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan, ερευνώντας γενετικά χειραγωγημένους κορωνοϊούς προκειμένου να διαπιστωθεί εάν θα μπορούσαν να μολύνουν ανθρώπους. Νωρίτερα φέτος, οι Ρεπουμπλικανοί στις ΗΠΑ υποστήριξαν ότι ο ιός ήταν πιθανώς γενετικά τροποποιημένος και αναφέρθηκαν σε μια συνέντευξη του Baric στην οποία ο καθηγής είχε ισχρυστεί ότι ήταν δυνατό να δημιουργηθεί ένας ιός «χωρίς να αφήσει ίχνη».

Ο Ralph Baric είχε πληθεί να προσθέσει το όνομά του στην επιστολή του Lancet από τον Daszak, όπως αποδεικνύεται μέσω των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχαν ανταλλάξει μεταξύ τους. Ο Daszak είχε γράψει ότι θα δημοσιεύσει την επιστολή με τέτοιο τρόπο που να μην «συνδέεται με τη συνεργασία μας, ώστε να προβάλλουμε με τον καλύτερο τρόπο ότι πρόκειται για μια ανεξάρτητη φωνή».

Καθηγητής Peter Palese
Ειδικός μικροβιολογίας, Ιατρική Σχολή Icahn, Νέα Υόρκη

Ορισμένοι από αυτούς που υπέγραψαν την επιστολή του Lancet έχουν αλλάξει στάση από τότε που κάποιοι ξεκίνησαν να ζητούν πλήρη έρευνα για την προέλευση της Covid-19. Μιλώντας στην MailOnline τον Ιούνιο, ο καθηγητής Peter Palese είχε δηλώσει ότι «πιστεύω πως απαιτείται ενδελεχής έρευνα για την προέλευση του ιού Covid -19. Έχουν εμφανιστεί πολλές ανησυχητικές πληροφορίες μετά από την επιστολή Lancet που υπέγραψα, οπότε θέλω να δω απαντήσεις που να καλύπτουν όλες τις ερωτήσεις». Ερωτηθείς για το πώς προσεγγίστηκε αρχικά προκειμένου να υπογράψει και ποιες νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως συγκεκριμένα, ο καθηγητής Palese αρνήθηκε να σχολιάσει.

Καθηγητής Stanley Perlman
Ειδικός μικροβιολογίας, Πανεπιστήμιο της Αϊόβα

Ο υπογράφων καθηγητής Stanley Perlman, του Πανεπιστημίου της Αϊόβα, δήλωσε στην The Telegraph ότι «είναι δύσκολο να εξαλειφθεί η πιθανότητα μίας πιθανής εργαστηριακής διαρροής ως μέρος της διαδικασίας, οπότε αυτό (το ενδεχόμενο) πρέπει ακόμη να εξεταστεί».

Καθηγητής Charles Calisher
Ειδικός μικροβιολογίας στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Κολοράντο

Ο καθηγητής Charles Calisher υποβάθμισε τη σημασία της συγκεκριμένης επιστολής του Labcet στη Telegraph, δηλώνοντας ότι η πρόθεση πίσω από αυτήν δεν ήταν ποτέ να υποδηλώσει ότι η Covid-19 μπορεί να μην προέρχεται από τη φύση, αλλά περισσότερο ότι υπήρχε έλλειψη δεδομένων για να τεκμηριωθεί ένας τέτοιος ισχυρισμός.

Καθηγητής Bernard Roizman
Ειδικός μικροβιολογίας, Πανεπιστήμιο του Σικάγο

Ο καθηγητής Bernard Roizman δήλωσε στη Wall Street Journal το Μάιο ότι μετά από την υπογραφή της επιστολής, έχει πειστεί ότι ο θανατηφόρος ιός απελευθερώθηκε από «ατημέλητους» επιστήμονες.

Δρ. Ronald Corley
Ειδικός μικροβιολογίας, Ινστιτούτο NEIDL, Βοστώνη

Από τους 27 υπογράφοντες που υπέγραψαν την επιστολή του Lancet, η Telegraph ανέφερε ότι δεν κατάφερε να βρει κάποια σχέση με το ινστιτούτο ιολογίας της Wuhan ενός μόνο, του Δρ. Ronald Corley από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης.

Αντιδρώντας στα ευρήματα της έρευνας, ερευνητές της θεωρίας της εργαστηριακής διαρροής που μπλοκαρίστηκαν και χαρακτηρίστηκαν θεωρητικοί συνωμοσίας, χαρακτήρισαν την Παρασκευή στην εφημερίδα την επιστολή Lancet ως «ακραίο κάλυμμα» της αληθινής ιστορίας. Ένας από αυτός, ο καθηγητής μοριακής βιλογίας Richard Ebright, από το Πανεπιστήμιο Rutgers, ήταν από εκείνους που πάλεψε προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια πίσω από την πανδημία της Covid. Ανέφερε στην Telegraph ότι μετά την προσθήκη του Ιουνίου που αποκάλυψε ότι ο Daszak είχε σχέσεις με το ινστιτούτο της Wuhan, οι άλλοι 27 υπογράφοντες κλήθηκαν να αναφέρουν τις δικές τους σχέσεις με το εργαστήριο. «Είναι απίστευτο ότι μόνο ο Daszak το έκανε», είπε ο Ebright στην εφημερίδα.

«Δεν αναφέρθηκαν συγκρούσεις συμφερόντων για κανέναν από τους άλλους 26 υπογράφοντες της επιστολής, ούτε καν από εκείνους με προφανώς ουσιώδεις αδιέξοδες συγκρούσεις, όπως οι υπάλληλοι της EcoHealth και οι εργολάβοι του Predict» ανέφερε.

Σωτήρης Τσιόδρας> Ενας σκοτεινός Οφφικιάλιος

Μετά την κωλοτούμπα του επιστημονικού Lancet που ξαναβάζει την εργαστηριακή προέλευση του ιού στο τραπέζι-άρα και το σενάριο ο ιός να έχει απελευθερωθεί συνειδητά κατά της ανθρωπότητας- και με την “αξιοποίηση” των παγκόσμιων Στρατιωτικών Αγώνων της Wuhan να έχει μετατραπεί σε πανδημία οι ευθύνες των καθηγητών

Βy The Clockwork Orange Times Team

 • Paraskevis D
 • Kostaki EG
 • Magiorkinis G
 • Panayiotakopoulos G
 • Tsiodras S

στη συγκάλυψη ενός εγκλήματος (είτε εκούσια είτε ακούσια) θα μπορούσαν κάποια στιγμή να αποδοθούν.

Οι ανωτέρω καθηγητές έσπευσαν αλλόκοτα νωρίς να υπογράψουν μελέτη που απέκλειε την εργαστηριακή προέλευση του ιού.

[ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ]

Την μελέτη τους και 7 άλλες αξιοποίησε ο διαβόητος Peter Daszak ο οποίος με πληρωμένη μελέτη στο Lancet και με τη συμμετοχή στη συγκάλυψη των κολοσσών των media και των social media εξαφάνισε κάθε υπόθεση εργαστηριακής προέλευσης του ιού. Πριν καν η ασθένεια καταχωρηθεί ως πανδημία (κάτι που έγινε από τον ΠΟΥ τον Μάρτιο του 2020) οι ανωτέρω κύριοι και η κυρία Κostaki EG έσπευσαν να αποκλείσουν κάθε άλλου είδους προέλευση πέρα από τη φυσική. Γιατί τόσο νωρίς;

Που βάσισαν τη μελέτη τους;

Ποια πρεμούρα έκανε τους καθηγητές να σπεύσουν να υπογράψουν μία τέτοια μελέτη;

Πως ήρθαν σε επαφή με τον Peter Daszak ο οποίος χρησιμοποίησε τη μελέτη τους για να εξαφανίσει κάθε σενάριο εργαστηριακής προέλευσης του ιού το οποίο αυτόματα βάζει στο τραπέζι δύο υποσενάρια, το ατύχημα και την εσκεμμένη ενέργεια;

Σημειώνουμε ότι η Τελετή Έναρξης των Παγκοσμίων Στρατιωτικών Αγώνων της Wuhan έγινε στις 18 Οκτωβρίου του 2019. Την ίδια μέρα στη Νέα Υόρκη το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, το Ιδρυμα Gates και το Johns Hopkins University διοργάνωσαν το Event 201 το οποίο είχε θέμα μία Ασκηση Παγκόσμιας Πανδημίας με 65 εκατ. νεκρούς!

Στη συνέχεια θα υπήρχαν ακόμη περισσότερες αλλόκοτες συμπτώσεις αλλά και μία τεράστια απόπειρα συγκάλυψης της εργαστηριακής προέλευσης του ιού. Θα ακολουθούσαν τα ψεύδη του Fauci ότι δεν χρηματοδοτούσε gain of function πειράματα ενώ 900 σελίδες ντοκουμέντα αποδεικνύουν ότι το έκανε. Θα ακολουθούσε η περίεργη εξαφάνιση των φαρμάκων ώσπου μόλις πρόσφατα ήρθε το NHS να ανακοινώσει τη χορήγηση στους ασθενείς του Ηνωμένου Βασιλείου του μονοκλωνικού φαρμάκου που έκανε περδίκι τον Τραμπ σε χρόνο dt.

Στο μεταξύ έχουν εξαφανισθεί περιέργως το φάρμακο που υποστήριξε ότι παρασκεύασε η ομάδα του Καθηγητή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια Ralph Baric ο οποίος είναι μανούλα στους gain of function ιούς και ο οποίος είναι αυτός που εκπαίδευσε την Κινέζα Batwoman στη παρασκευή τους. Ο καθηγητής πολύ νωρίς το 2020 είχε υποστηρίξει ότι ο ίδιος και η ομάδα του έχουν το φάρμακο κατά της COVID-19 και όλων των μεταλλάξεων.

Ακολούθησε η εξαφάνιση σχεδόν του Ισραηλινού spray από τη μύτη που σκοτώνει τον ιό και στο οποίο έχει επενδύσει ακόμη και εταιρία του Γουόρεν Μπάφετ.

Ακολούθησε η εξαφάνιση του Ισραηλινού εμβολίου σύμφωνα με την καταγγελία του επικεφαλής του Τhe Israel Institute for Biological research οι επιστήμονες του οποίου το παρασκεύασαν.

Ακολούθησε η εξαφάνιση τουλάχιστο δύο ακόμη ισραηλινών φαρμάκων.

Κάποιοι έπρεπε με το στανιό να επιβάλλουν μόνο τα εμβόλια. Το ερώτημα είναι το γιατί. Η απάντηση ότι το έκαναν για να κερδίσουν χρήματα οι φαρμακοβιομηχανίες αφορά ηλιθίους πελάτες του ΣΚ των ταβερνείων της Βάρης.

Ως εκεί φθάνει το μυαλό της Σούλας και του Μπάμπη-οτιδήποτε άλλο είναι ακόμη πιο τερατώδες και δεν χωράει στον επεξεργαστή του Μπάμπη και της Σούλας.

Το παγκόσμιο χρέος είναι κοντά στα 400 τρις ευρώ. Τα αποθέματα του χρυσού δεν ξεπερνάνε τα 15 τρις ευρώ. Δηλαδή εάν όλοι οι Μπάμπες και οι Σούλες πάνε να τραβήξουν τα λεφτά τους από τη τράπεζα θα συνειδητοποιήσουν ότι τα λεφτά τους είναι τόσo πραγματικά όσο και τα ουρί του Παραδείσου για τους Ισλαμιστές.

Τα περί 200 δις που είναι ο τζίρος των φαρμακοβιομηχανιών από τα εμβόλια είναι αστείο ποσό ώστε να δικαιολογεί την εμμονική χρήση τους.

Αλλάζουμε λίγο γήπεδο αλλά πιστέψτε μας ότι παραμένουμε στο ίδιο. Αίφνης οι ΗΠΑ, η Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο προχωρούν σε μία κίνηση με συνωμοτικούς όρους την συμμαχία εναντίον της αγαπημένης του WEF Kίνας αδειάζοντας τη Γαλλία η οποία είχε κατασκευάσει το Ασφαλείας Επιπέδου 4 Εργαστήριο της Wuhan. Τι έκανε αίφνης τους Μπάιντεν, Τζόνσον και Μόρισον μέσα από μία συνωμοτική διαδικασία να ανοίξουν μέτωπο τόσο κατά της αγαπημένης του WEF Kίνας αλλά και κατά της Γαλλίας ναρκοθετώντας για την ώρα τα σενάρια της παγκοσμιοποίησης αλά Κίνα;

Τι ήταν αυτό που έκανε το Υπ. Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας να προχωρήσει στη χρήση του μονοκλωνικού φαρμάκου ανοίγοντας πλέον τη πόρτα στα φάρμακα;

Τι είναι αυτό που έκανε το αμερικανικό FDA να μην εγκρίνει την υποχρεωτική τρίτη ενισχυτική δόση ενώ αποδεδειγμένα τα αντισώματα από τη 2η δόση πάνε περίπατο σε 4-5 μήνες όπως τόσο οι ίδιες οι εταρίες (Pfizer-Moderna) υποστηρίζουν αλλά και οι Ισραηλινές μελέτες το δείχνουν;

Τι είναι αυτό εκτός από το εφιαλτικό σενάριο ότι ζούμε ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που είναι η ρίψη του ιού εναντίον της και ένα δεύτερο που είναι η επιβολή των εμβολίων οι παρενέργειες των οποίων σκοτώνουν αβέρτα σε όλο το κόσμο με αποτέλεσμα ακόμη και οι συγγενείς των νεκρών Εισαγγελέων όπως η σύζυγος του κ. Τσιρώνη να τα καταγγέλει;

Το θα σημάνει εάν όλοι οι στρατιώτες του κόσμου, οι άνδρες των σωμάτων ασφαλείας, τα στελέχη των μυστικών υπηρεσιών (κατ΄εξοχήν νέοι άνθρωποι σε ηλικία και οι προστάτες τόσο της εντός των συνόρων έννομης τάξης όσο και της ακεραιότητας των εξωτερικών συνόρων) αρχίσουν στα επόμενα δύο χρόνια να φεύγουν από τη ζωή τη στιγμή που μόνο στην Ελλάδα εντός του 2021 σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ θα έχουμε 15-20.000 αύξηση των νεκρών (όχι από COVID-19) ξεπερνώντας το μέσο όρο της 5ετίας αλλά και τους θανάτους του 2018 με τις φωτιές στο Μάτι;

Γιατί οι μικρές ειδήσεις των περιφερειακών ΜΜΕ τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό είναι τίγκα στους αιφνίδιους θανάτους;

Λοιπόν από τη στιγμή που ξαναμπήκε στο τραπέζι η Εργαστηριακή προέλευση του ιού αυτόματα μπαίνουν στο τραπέζι και τα δύο υποσενάριά της>

 1. Το ατύχημα
 2. Η συνειδητή εκτόξευση του ιού εναντίον της ανθρωπότητας στο διάστημα αρχές Σεπτεμβίου 2019 με τέλη Οκτωβρίου 2019.

Στο δεύτερο σενάριο έχουμε να κάνουμε με έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και πολύ κόσμο που εμπλέκεται στη συγκάλυψή του


Οσο αφορά την επιβολή των εμβολίων (όχι για το κέρδος των φαρμακοβιομηχανιών αυτό είναι ένα αστείο επιχείρημα για να κοιμούνται ήσυχα προς ώρας οι σιγοβράζοντες βάτραχοι Μπάμπης-Σούλα) όλα δείχνουν ότι είναι εσκεμμένη και κατευθυνόμενη παράλληλα με τη διετή εξαφάνιση των φαρμάκων. Και σε αυτή τη περίπτωση υπάρχουν ποινικές ευθύνες όλων όσων προπαγανδίζουν αποκλειστικά τα εμβόλια και τρομοκρατούν συνειδητά τον κόσμο.

Γιατί στήθηκε η παγκόσμια επιχείρηση εμβολιασμού; Για τον έλεγχο των βιομετρικών δεδομένων των ανθρώπων.

Και αυτές οι ποινικές ευθύνες είναι πολύ πιθανό να αποδωθούν είτε στη μικροκλίμακα των κρατών είτε παγκοσμίως.

Οσο αφορά ειδικά για τον πολυεμβολιασμένο πληθυσμό του Ισραήλ πρόκειται μάλλον για μια ολέθρια επιλογή του Νετανιάχου ο οποίος στη περεμούρα του να επανεκλεγεί έσπευσε να εμβολιάσει πρώτος απ΄όλους τους κατοίκους της χώρας του.

Για συγκεκριμένους λόγους ακολούθησε την ίδια πεπατημένη και ο διάδοχός του.

Η επείγουσα χρήση των φαρμάκων είναι μονόδρομος.

Hλίας Μόσιαλος> Έχει αποδειχθεί ότι τα εμβόλια είναι ακίνδυνα

Τώρα εάν αυτό θα είναι αρκετό να θεραπεύσει τις ποινικές και πολιτικές ευθύνες ανά τον κόσμο στο σενάριο της εσκεμμένης ρήψης του ιού κατά της ανθρωπότητας θα το δούμε στη συνέχεια.

Ας δούμε τώρα τι συνέβη τον Ιανουάριο του 2020.

Βρισκόμαστε στον Ιανουάριο του 2020. Σας παρακαλούμε συνειδητοποιήστε το χρονικό σημείο. Ιανουάριος του 2020. Μόλις η ανθρωπότητα αρχίζει δειλά δειλά να συνειδητοποιεί ότι έχει αρχίσει η εξόντωσή της από κάποιον μυστηριώδη ιό. Όταν ήρθε στη δημοσιότητα η περιοχή τη προέλευσης δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποπτεύθηκαν το Ινστιτούτο της Wuhan.

Για κακή τύχη της ανθρωπότητας το γεγονός ότι ο Trump παγιδευμένος από το βαθύ κράτος των Δημοκρατικών είχε μετατραπεί σε γραφική φιγούρα και καταστεί αναξιόπιστος, έπεσε στα τάρταρα και σε ένα παγκόσμιο διαδικτυακό δίχτυ συσκότισης και η θεωρία του περί διαρροής από το Εργαστήριο της Wuhan.

Oλες σχεδόν οι παγκόσμιες μηντιακές πλατφόρμες συμμετείχαν στην εξαφάνιση οποιασδήποτε αναφοράς υπήρχε στην Εργαστηριακή προέλευση του ιού. Αυτομάτως οποιαδήποτε τέτοια αναφορά γνώριζε την απαξίωση ως θεωρία συνομωσίας.

Μάλιστα ο Εργολάβος των gain of function ιών και παράλληλα στέλεχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και επικεφαλής της MKO ΕcoHealth κ. Peter Daszak ήδη τον Ιανουάριο του 2020 επιστράτευσε μία ομάδα επιστημόνων η οποία συνεπέγραψε μελέτη που δημοσίευσε ο επιστημονικός ιστότοπος Lancet . Σύμφωνα με την μελέτη πρόκειται για θεωρία συνομωσίας το να υποστηρίζει κανείς την εργαστηρακή προέλευση του ιου.

Ο Peter Daszak για να στηρίξει την επιχειρηματολογία του έκανε αναφορά σε διάφορες συγκεκριμένες πηγές ανάμεσά τους και σε μία μελέτη, η οποία με το στανιό ξεπερνούσε τη μία σελίδα (για να καταλάβεις πιο περιεκτικό πρέπει να είναι το μήνυμα στο WhatsApp για να δώσεις ραντεβού στο ακριβές σημείο της ακανόνιστης πλατείας Ομόνοιας) την οποία συνυπέγραφαν οι καθηγητές:

 • Paraskevis D
 • Kostaki EG
 • Magiorkinis G
 • Panayiotakopoulos G
 • Tsiodras S

Και όχι μόνο την συνυπέγραφαν αλλά για να ενισχύσουν το κύρος της έκαναν επίσης αναφορά στο ΕΚΠΑ (ρωτήθηκε ο κ. Δημόπουλος και έδωσε την εγκρισή του;), στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στον Εθνικό Οργανισμό Υγείας.

Δηλαλή τα ανωτέρω δημόσια ιδρύματα εμφανίζονται μαζί με τους υπογράφοντες σε κοινή επικοινωνιακή γραμμή με τον Peter Daszak κατά της εργαστηριακής προέλευσης του ιού χωρίς ταυτόχρονα κι ενώ πλησιάζουμε την επέτειο των δύο χρόνων του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας ΟΥΔΕΙΣ επιστήμονας ανά το κόσμο να έχει παρουσιάσει μία αποδεκτή από την επιστημονική κονότητα μελέτη που να αποδεικνύει τη φυσική προέλευση του ιού.

Πότε συμβαίνει αυτό; Τον Ιανουάριο του 2020! Πριν ακόμη αναλάβει τηλεοπτική δράση ο κ. Τσιόδρας, ο δε νεαρός και πρόθυμος της φυσικής προελεύσεως Μαγιορκίνης εμφανίσθηκε πολύ αργότερα στο καλλιτεχνικό τηλεοπτικό στερέωμα.

Η εμφάνιση του κ. Μαγιορκίνη παρότι έδειχνε φυσικής προελεύσεως μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι ήτο μάλλον “εργαστηριακής προελεύσεως”. Τι σύμπτωση να υπογράφει αυτή τη μελέτη τον Ιανουάριο του 2020 και σχεδόν ένα χρόνο μετά διά μέσω της Τατιάνας, της Σκορδά, της Λαμπίρη και λοιπών εγκρίτων μαντάμ του εγχώριου lifestyle να καθαγιάζεται (το νεαρό πουλέν του κ. καθηγητή) αντιστοίχως με τον κ. Τσιόδρα. Την ίδια στιγμή 4 εκατ. οικογένειες σε όλο τον κόσμο και πάνω από 14.000 οικογένειες στην Ελλάδα αναγκάσθηκαν να αποχαιρετήσουν από μακριά τους νεκρούς τους.

 

 

 

 

 

Full-genome evolutionary analysis of the novel corona virus (2019-nCoV) rejects the hypothesis of emergence as a result of a recent recombination event

E.G.KostakiaG.MagiorkinisaG.PanayiotakopoulosbG.SourvinoscS.Tsiodrasd

a
Department of Hygiene Epidemiology and Medical Statistics, Medical School, National and Kapodistrian University of Athens, Athens, Greece
b
National Public Health Organization (NPHO), Athens, Greece
c
Laboratory of Clinical Virology, School of Medicine, University of Crete, Heraklion, Greece
d
Medical School, National and Kapodistrian University of Athens, Athens, Greece

Received 27 January 2020, Accepted 28 January 2020, Available online 29 January 2020.

 

 

 

Researchers at the Dept. of Hygiene conduct full-genome evolutionary analysis of the novel corona virus (2019-nCoV)

Posted on: 04/02/2020

A study conducted at the Department of Hygiene, Epidemiology and Medical Statistics (DHEMS) of the School of Medicine, National and Kapodistrian University of Athens (NKUA), provided a full-genome evolutionary analysis of the novel coronoa virus (2019-nCoV), responsible for the recent epidemic which initiated in Wuhan, China.

The results of the study suggest that the 2019-nCoV probably originated from a corona virus infecting bats. Moreover, it appears that the virus that infected humans is not the result of a recent genetic recombination, a mechanism that can alter dramatically the genetic makeup and biological characteristic of a virus.

The study entitled: «Full-genome evolutionary analysis of the novel corona virus (2019-nCoV) rejects the hypothesis of emergence as a result of a recent recombination event» was conducted by Drs. Dimitrios Paraskevis, Evangelia-Georgia Kostaki and Gkikas Magiorkinis at DHEMS, School of Medicine, NKUA; Dr. Georgios Panayiotakopoulos, School of Medicine, University of Patras and Vice Chair of the Hellenic National Public Health Organization; Dr. Georgios Sourvinos, School of Medicine, University of Crete; and Dr. Sotirios Tsiodras, School of Medicine, NKUA.

The study was published in the journal Infection Genetics and Evolution (https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1567134820300447) and is also available on the bioRvix preprint server (https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.01.26.920249v1)

 

Relevant news reports can be found in the following links:

https://www.cnn.gr/news/ellada/story/205690/neos-koronaios-ellines-epistimones-apokalyptoyn-apo-poy-proilthe-o-2019-ncov-anelysan-to-gonidioma

https://www.kathimerini.gr/1062481/article/ygeia/ygeia-epikairothta/ellhnes-episthmones-oi-nyxterides-h-pio-pi8anh-phgh-proeleyshs-toy-neoy-korwnoioy

https://www.skai.gr/news/ygeia/ti-lene-oi-ellines-epistimones-gia-ton-koronoiota-genetika-xaraktiristika-tou

https://www.reader.gr/news/ygeia/318758/ellines-epistimones-vrikan-ti-syndesi-toy-koronaioy-me-tis-nyhterides

https://www.real.gr/ygeia/arthro/elliniki_meleti_gia_tin_anadeiksi_ton_genetikon_xaraktiristikon_tou_neou_koronoiou_pio_pithani_pigi_proeleusis_oi_nyxterides-606326/

https://virus.com.gr/ereyna-ellinon-epistimonon-gia-ton-koronoio/

http://newpost.gr/ygeia/5e31949c794c109e661edd9b/elliniki-meleti-oi-nyhterides-i-pio-pithani-pigi-proeleysis-toy-koronoioy

https://www.healthreportaz.gr/30321/meleti-ellinon-loimoxiologon-deichnei-pos-o-koronaios-proilthe-apo-tis-nychterides/

https://www.tovima.gr/2020/02/01/society/koronoios-elliniki-meleti-deixnei-tin-pigi-tou-kakou/

https://kourdistoportocali.com/news-desk/sotiris-tsiodras-gt-se-mia-apo-tis-pleon-skoteines-periodoys-gia-ton-dytiko-kosmo-i-emploki-enos-ellina-epistimona-richnei-varia-ti-skia-tis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .