Τρίτη, Μαΐου 14

Επίδοξοι «Κοσκωτάδες» στοχοποιούν την Μαρία Καρυστιανού!

 Ένα από τα βασικά μειονεκτήματα των εφήμερων νταβατζήδων σε αυτή τη χώρα, είναι ότι δεν διαβάζουν ιστορία. Θεωρούν ότι είναι πανίσχυροι, ανίκητοι, έχοντας άφθονο χρήμα και τις πλάτες της όποιας κυβέρνησης.

Ακολουθούν μάλιστα την ίδια συνταγή. Χρήμα, κατασκευαστικές, ΜΜΕ

και πείθουν τους εαυτούς τους ότι συγκυβερνούν.

Όταν – όπως συμβαίνει νομοτελειακά – αρχίζουν και αποκτούν προβλήματα με την δικαιοσύνη, εφαρμόζουν την κλασική στρατηγική του νταβατζή. Να απειλούν και να προσπαθούν να εξοντώσουν, ότι δεν μπορούν να ελέγξουν και να εξαγοράσουν.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τους νεόκοπους μετεωρίτες – νταβατζήδες που εσχάτως παριστάνουν τα αφεντικά. Προκαλούσε απορία το γεγονός ότι μέσα από τα ΜΜΕ που ελέγχουν, είχαν επιδοθεί -εκτός από το να υμνούν τον Μωϋσή- στην αποδόμηση της εμβληματικής μάνας των Τεμπών, Μαρίας Καρυστιανού. 

Κάποιοι πίστευαν ότι προσπαθούσαν απλώς να προσφέρουν ένα ακραίο service στην κυβέρνηση.

Όπως αποκαλύφθηκε όμως, κορυφαίο στέλεχος των νέων Κοσκωτάδων, έχει άμεση εμπλοκή, ως κατηγορούμενος, με τη δικαστική έρευνα για τα Τέμπη. 

Έτσι εξηγούνται όλα…

 https://www.newsbreak.gr/parapolitika/594623/epidoxoi-koskotades-stochopoioyn-tin-maria-karystianoy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .