Σάββατο, Μαΐου 11

Νίκος Παπανδρέου σε… μοναχική πορεία!

 Η υποψηφιότητα για τις ευρωεκλογές και οι αποστάσεις από τον Ανδρουλάκη

«Μόνος μου, μόνος μου, τις νότες βάζει ο πόνος μου» φαίνεται να… τραγουδά ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ Νίκος Παπανδρέου. Εχει χαράξει τη δική του πολιτική γραμμή, μακριά, πολύ μακριά από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, και πορεύεται ανεξάρτητος σχεδόν…

  • Aπό τη Βίβιαν Μπενέκου

Πρόκειται για πολιτικό παράδοξο ένας υποψήφιος ευρωβουλευτής που κατεβαίνει με το ψηφοδέλτιο ενός κόμματος να είναι σε πλήρη απόσταση με τον πρόεδρο και να κάνει προεκλογική εκστρατεία μόνος του.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης περιοδεύει, φωτογραφίζεται και παρουσιάζεται δημοσίως με όλους ανεξαιρέτως τους ευρωβουλευτές του, εκτός από τον Νίκο Παπανδρέου. Φυσικά, η παγωνιά στη σχέση τους έχει υπόβαθρο την παλαιότερη στάση του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο θέμα των υποκλοπών, το οποίο ο πρόεδρος έχει πολύ ψηλά στην ατζέντα του.

Από εκεί άρχισαν όλα, και φτάσαμε μόλις προχθές να δηλώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ότι, εάν το ΠΑΣΟΚ δεν βρεθεί στη δεύτερη θέση, θα υπάρξει πρόβλημα… «Αν βγούμε τρίτοι, έχουμε θέμα» σημείωσε με νόημα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status FM 107,7, αν και δεν αναφέρθηκε ανοιχτά σε ζήτημα ηγεσίας. «Δεν θα έχουμε θέμα ηγεσίας, θα πρέπει να γίνει ένας διάλογος μέσα στο ΠΑΣΟΚ, τι πήγε λάθος» είπε επί λέξει.

Ωστόσο, ο κ. Παπανδρέου άσκησε κριτική για τη στάση του ΠΑΣΟΚ σχετικά με το άρθρο 16, τονίζοντας πως δεν δόθηκε καθαρό μήνυμα σε σχέση με τα μη κρατικά πανεπιστήμια. Ο ίδιος δήλωσε πως είναι υπέρ της αλλαγής του άρθρου 16 για τα ελληνικά πανεπιστήμια, με την προϋπόθεση να έρθουν αξιόλογα ιδρύματα. Κάθε μέρα που περνάει στον δρόμο προς τις ευρωεκλογές, οι Παπανδρέου παίρνουν τις αποστάσεις τους από το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη. Ο Νίκος, πάντως, εφαρμόζει στην πράξη τη λαϊκή ρήση «μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα»!

https://www.newsbreak.gr/politiki/594216/nikos-papandreoy-se-monachiki-poreia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .