Παρασκευή, Μαΐου 17

Βασίλης Κωστέτσος: «Μετανιώνω και με μουτζώνω που έκανα το εμβόλιο – Ηξερα για τις παρενέργειες και τώρα έχω θέμα υγείας»

ΣΧΟΛΙΟ: Να πέσουν μηνύσεις στον Κούλη που μας ανάγκασε να εμβολιαστούμε

VASILIOS_KOSTETSOS

Ο Βασίλειος Κωστέτσος, δεν άκουσε τις συμβουλές δικού του προσώπου μέσα απο φαρμακευτική εταιρία, όπως ομολόγησε ο ίδιος και έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Με αποτέλεσμα να του δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα:

“Με μουτζώνω και με ξαναμουτζώνω!!! Που ενώ είχα μάθει από δικό μου πρόσωπο μέσα από Φαρμακευτικές πως τα εμβόλια θα δημιουργήσουν αυτοάνοσα, εγκεφαλικά και καρδιοπάθειες, το έκανα. και δεν άκουσα!”. Είπε ο Β. Κωστέτσος χθες το βράδυ στο Instagram σε ακόμα μία απο τις αναρτήσεις του.

Ο ιδιος είχε παραπονεθεί παλιότερα, πως οι αρνητές του ασκούν ψυχολογικό πόλεμο… και πως αν του συμβεί οτιδήποτε θα το δηλώσει, όπως και έκανε.

vasileios vasileios1 vasileios2

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%92%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%bb%ce%b7%cf%82-%ce%9a%cf%89%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%82-%ce%9c%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b9%cf%8e%ce%bd%cf%89-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%b5-%ce%bc/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .