Τετάρτη, Μαΐου 29

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ – ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ! Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ!ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ CONFERENCE LEAGUE ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΡΟΠΑΙΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ολυμπιακος

Η ώρα για τον ιστορικό τελικό του Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα στην OPAP Arena έφτασε

Με τη γνωστή συνταγή κατεβαίνει ο Ολυμπιακός στον τελικό κόντρα στη Φιορεντίνα, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να παρατάσσει τους «ερυθρόλευκους»

με σχηματισμό 4-3-3.

Ο Τζολάκης βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Ροντινέι, Ρέτσο, Κάρμο και Ορτέγκα στην τετράδα της άμυνας. Στα χαφ ξεκινούν οι Έσε, Ιμπόρα και Τσικίνιο, με τους Φορτούνη, Ποντένσε και Ελ Κααμπί στην τριάδα της επίθεσης.

LIVE

Αναλυτικά η εντεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Ιμπόρα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ποντένσε, Ελ Κααμπί

O Ολυμπιακός θέλει να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που θα κατακτήσει ευρωπαϊκό τρόπαιο. Την ίδια ώρα η Φιορεντίνα έχει μία δεύτερη ευκαιρία, ένα χρόνο μετά την ήττα της στον τελικό από τη Γουέστ Χαμ. Πριν και μετά τον αγώνα οι εκπομπές «UEFA Europa Conference League Final» σας βάζουν στο κλίμα και σας μεταφέρουν όλες τις λεπτομέρειες με συνεντεύξεις και ρεπορτάζ.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ στο παρακάτω βίντεο:

 

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%94%ce%95%ce%99%ce%a4%ce%95-%ce%96%ce%a9%ce%9d%ce%a4%ce%91%ce%9d%ce%91-%ce%9f%ce%9b%ce%97-%ce%97-%ce%95%ce%9b%ce%9b%ce%91%ce%94%ce%91-%ce%a3%ce%a4%ce%9f-%ce%a0%ce%9f%ce%94%ce%99-%ce%9e%ce%95/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .