Σάββατο, Μαΐου 11

Πασχάλης για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στην Eurovision 2024: «Ήμασταν σαν φτωχοί συγγενείς»

 Όσα δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Στην εκπομπή Πρωινό μίλησε ο Πασχάλης, ο οποίος είπε τη δική του άποψη για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στον β’ ημιτελικό της Eurovision 2024.


«Σήμερα που είναι Παρασκευή όλοι εμείς θα πρέπει να υποστηρίξουμε την ελληνική συμμετοχή γιατί αύριο είναι το τελικό. Θα σας πω για άλλη μία φορά, πως η αυριανή βραδιά φέρνει ή αφαιρεί ψήφους και είναι καθοριστική. Μπορεί αύριο να είναι η Μαρίνα πολύ καλύτερη από ό,τι ήταν χθες», είπε αρχικά ο Πασχάλης.

«Οπτικά δεν μου άρεσε το θέαμα χθες. Αυτό που πρέπει να στηρίξουμε είναι αυτό που έχουμε. Όλα αυτά που λέτε σήμερα, να τα πείτε την Κυριακή. Πέρα από το να στηρίξουμε την ελληνική συμμετοχή, δε μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Δε μπορούμε να αλλάξουμε πράγματα. Ήταν φτωχό όλο χθες. Δεν υποστηρίχτηκε από τη Μαρίνα τόσο πολύ το τραγούδι γιατί είχε πρόβλημα η κοπέλα. Άνθρωποι είμαστε», πρόσθεσε ο Πασχάλης, χαρακτηρίζοντας την ελληνική συμμετοχή ως «φτωχό συγγενή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .