Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, όποιος είπε ότι το FBI κατά την διάρκεια της επιδρομής του, στο σπίτι του στο Mαρ α Λάγκο, για την υπόθεση κατοχής κρατικών εγγράφων, η ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφαλείας «είχε εξουσιοδοτηθεί από τον Τζο Μπάιντεν, να κάνει χρήση θανατηφόρας δύναμης» (lethal force)!

Δηλαδή είχε δοθεί η άδεια στους ομοσπονδιακούς πράκτορες να…

πυροβολήσουν τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο εάν παραδείγματος χάριν, δεν τους άνοιγε την πόρτα ή αντιστεκόταν στις έρευνες με εντολή του νυν Αμερικανού προέδρου!

Κατηγορεί ρητώς τον Αμερικανό πρόεδρο ότι έδωσε ο ίδιος την εντολή αυτή.

Την καταγγελία αυτή ο Ν.Τραμπ την έκανε στο δικό social media, το περιβόητο Τruth Social και την ανάρτησή του αναδημοσίευσε η Ρεπουμπλικανή βουλευτής Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν, η οποία μάλιστα θέτει το ερώτημα για το τι θα κάνει τώρα για αυτό το ζήτημα το κόμμα της.

Κατηγορεί μάλιστα τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Mάικ Τζόνσον ότι παραμένει αδρανής.

Πάντως, το FBI απάντησε πως ποτέ δεν θα πυροβολούσε το Ν.Τραμπ, απλά πρόκειται για… τυπική διαδικασία εφαρμογής του πρωτοκόλλου!

Σημειώνεται ότι η εισβολή στο σπίτι του Ν.Τραμπ έγινε τον Αύγουστο του 2022.

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος κατηγορήθηκε για κατοχή κρατικών εγγράφων ενώ για ακριβώς την ίδια περίπτωση, ο Τζο Μπάιντεν (στου οποίου την οικία βρέθηκαν επίσης κρατικά έγγραφα) θεωρήθηκε από την αμερικανική Δικαιοσύνη ότι «ότι ξέχασε να τα επιστρέψει όταν σταμάτησε να είναι αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!