Πέμπτη, Μαΐου 30

ΘΡΥΛΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ ME EΛ ΚΑΑΜΠΙ ΣΤΟ 116΄! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

σηκωσε

Τελικός Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία, καθώς κατέκτησε το τρόπαιο της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, χάρις στο γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 116’.

Με την κατάκτηση του Conference League, ο Ολυμπιακός πήρε και ένα απευθείας εισιτήριο

στο League stage του επόμενου Europa League.
Ένα ξεκούραστο καλοκαίρι χωρίς προκριματικούς αγώνες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα έχει ο Ολυμπιακός. Μετά την κατάκτηση του Conference League οι ερυθρόλευκοι παίρνουν ένα απευθείας εισιτήριο για το  League stage του Europa League, κάτι που σημαίνει εγγυημένο πριμ συμμετοχής 4.310.000 ευρώ.

Με δεδομένο ότι τα παιχνίδια στο League stage θα είναι 8 και όχι 6 όπως παλιότερα στους ομίλους, ο Ολυμπιακός θα έχει την δυνατότητα να έχει ακόμα μεγαλύτερα έσοδα, αφού κάθε νίκη δίνει 450.000 ευρώ και η ισοπαλία 150.000 ευρώ, ενώ υπάρχουν παράλληλα και αρκετά άλλα μπόνους (Value pillar) που υπολογίζονται με βάση την πενταετή και την δεκαετή βαθμολογία συλλόγου, αλλά και την θέση της χώρας στην βαθμολογία της UEFA.

Η αποστολή όταν αναχωρήσει από την OPAP Arena θα κατευθυνθεί στον Πειραιά (πόση ώρα θα χρειαστεί να φτάσει κανείς δεν μπορεί να το ξέρει) για να γιορτάσει με τον κόσμο αυτήν την ιστορική επιτυχία…

KYPELLO

Η κατάκτηση του Conference League έδωσε στον Ολυμπιακό άλλα 3 εκατομμύρια ευρώ και ανέβασε κι άλλο την φετινή του συγκομιδή!
Πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ υπολογίζονται τα φετινά έσοδα του Ολυμπιακού από την παρουσία του στα Κύπελλα Ευρώπης.

Η κατάκτηση του Conference League έδωσε στους Πειραιώτες επιπλέον πριμ 3 εκατομμυρίων ευρώ και ανέβασε το συνολικό ποσό που θα πάρουν από την ΟΥΕΦΑ στα 15.619.987 ευρώ.

Το ποσό αυτό αφορά συμμετοχές σε ομίλους, αποτελέσματα, πριμ βαθμών, προκρίσεων και κατακτήσεων (όπως και μπόνους από Coefficient ranking) και δεν περιλαμβάνουν το market pool (υπολογίζεται μετά την λήξη όλων των διοργανώσεων), κάτι που σημαίνει ότι το συνολικό ποσό από μπόνους της ΟΥΕΦΑ που θα εισπράξει ο Ολυμπιακός σίγουρα θα υπερβεί τα 16 εκατομμύρια ευρώ.

 

 

 .makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .