Παρασκευή, Μαΐου 17

ΕΥΡΩΕΚΛOΓΕΣ 2024: Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα ψηφίσει Γιώτη και ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

 O κ. Γιώτης Χαράλαμπος, συμμετέχει στις Ευρωεκλογές ως υποψήφιος με το κόμμα ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - Πρόδρομος Εμφιετζόγλου


Γιώτης Χαράλαμπος Απόστρατος Αξιωματικός Πυροβολικού
Ο Χαράλαμπος Γιώτης  είναι Αντισυνταγματάρχης Πυροβολικού ε.α. και κατάγεται από την Δυτική Φθιώτιδα.
Έχει αποφοιτήσει από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, και κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του καριέρας υπηρέτησε σε παραμεθόρια νησιά του Αιγαίου, στον Έβρο, στην Κεντρική Μακεδονία και στην Κύπρο όπου ίδρυσε την 194 ΜΕΑ/ΑΠ, μία από τις δύο Αντιαεροπορικές μονάδες του νησιού.

Μετά την αποστρατεία του έκανε περαιτέρω σπουδές, ολοκληρώνοντας  δύο μεταπτυχιακά στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και στην διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, με άριστες επιδόσεις.

Έχει συνεργαστεί  με πολύ μεγάλες ανώνυμες εταιρείες στην αναδιοργάνωση εταιρειών και έχει διατελέσει επί σειρά ετών Διευθυντής Προσωπικού και Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής.

Συμμετείχε στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και τον Οκτώβριο του 2023 ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων.

Εκλεγμένος επί 4 χρόνια (2019-2023) Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος.

Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων και επικεφαλής της παράταξης  “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ”.
ΒΙΝΤΕΟ - www.youtube.com/watch?v=Tr06C2wte70

Ο Ηλίας Κασιδιάρης σε ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω συνηγόρου του αναφέρεται στην απόφαση του Αρείου Πάγου, στην πρόθεση ψήφου του για τις ευρωεκλογές και στην προσφυγή του στο ευρωπαϊκό δικαστήριο.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

Στις κρίσιμες εκλογές της 9ης Ιουνίου θα ψηφίσω τον Συνταγματάρχη (ε.α.)  Γιώτη Χαράλαμπο του κόμματος «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» για μια ισχυρή εκπροσώπηση της Ελλάδος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Παρότι διαθέτω πλήρη πολιτικά δικαιώματα, η κυβέρνηση μου απαγόρευσε τη συμμετοχή και στις Ευρωεκλογές επεκτείνοντας τις φωτογραφικές τροπολογίες εις βάρος μου. Έτσι, μετά την ανακήρυξη των εκλογικών συνδυασμών από τον Άρειο Πάγο, έχουν διακινηθεί διάφορα ευφάνταστα σενάρια σχετικά με τη στήριξή μου σε κόμματα που μετέχουν στην εκλογική διαδικασία. Για να αποφευχθεί η διασπορά αναληθών ειδήσεων αναγκάζομαι να δηλώσω την πρόθεση ψήφου μου με την παρούσα ανακοίνωση.

Στις κρίσιμες εκλογές της 9ης Ιουνίου θα ψηφίσω τον Συνταγματάρχη (ε.α.) Γιώτη Χαράλαμπο του κόμματος «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» για μια ισχυρή εκπροσώπηση της Ελλάδος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ο κύριος Γιώτης είναι ήδη εκλεγμένος στο Δήμο Αθηναίων με την παράταξη που έχω την τιμή να έχω ιδρύσει και εκπροσωπεί επάξια τους Έλληνες πολίτες.

Πάρα πολλοί συμπολίτες μας στρέφουν το βλέμμα τους προς την Ευρώπη για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους και του κράτους δικαίου. Προσωπικώς έχω ήδη προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την καταπάτηση του τεκμηρίου της αθωότητάς μου. Μόλις καθαρογραφεί η απόφαση του Εκλογοδικείου, καταθέτω νέα προσφυγή μαζί με μεγάλο αριθμό Ελλήνων πολιτών για τον αντιθεσμικό αποκλεισμό μου από την εκλογική διαδικασία.

Μια σοβαρή και θεσμική εκπροσώπηση των Ελλήνων πατριωτών στην Ευρωβουλή είναι η βασική απαίτηση των καιρών και το πιο κρίσιμο διακύβευμα των προσεχών εκλογών.

--

Ελεύθεροι Αθηναίοι
Δημοτική ΠαράταξηE: athinaioi.press@gmail.com
M: +30 6950 077 320
M: +30 6987 164 826

twitter icon youtube icon 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .