Κυριακή, Μαΐου 26

ΤΗΝ ΠΗΓΑΝ ΚΩΛΟΦΕΡ@ΝΤΖΑ ΣΤΑ SOCIAL! Σάλος με την ανάρτηση της Ντόρας περί παρασιτικής Ελλάδας: «Μιλάτε εσείς για παράσιτα;»

 ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ... ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ !

mpakogianni-910x521

Με σκωπτικά σχόλια υποδέχτηκαν το tweet της Ντόρας Μπακογιάννη για τη στάση εργασίας σε σχολεία όπου διεξάγονται οι εξετάσεις τύπου «Pisa».

«Δεν μπορώ να σκεφτώ πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της παρασιτικής Ελλάδας που μας κρατάει πίσω, από τους (ελπίζω λίγους)

εκπαιδευτικούς που εμποδίζουν σήμερα τη διεξαγωγή των εξετάσεων PISA» αναφέρει μεταξύ άλλων η Ντόρα Μπακογιάννη προκαλώντας «καταιγίδα» απαντήσεων.

Κάτω από την ανάρτηση της βουλευτή της ΝΔ ακολούθησαν δεκάδες σχόλια με τους χρήστες να εστιάζουν στο γεγονός ότι η οικογένεια Μητσοτάκη είναι από τις πλουσιότερες οικογένειες στην Ευρώπη, χωρίς όμως να έχει ασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο εκτός από την πολιτική…

Δείτε μερικές μόνο από τις απαντήσεις:


Δείτε μερικές μόνο από τις απαντήσεις:

 

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a4%ce%97%ce%9d-%ce%a0%ce%97%ce%93%ce%91%ce%9d-%ce%9a%ce%a9%ce%9b%ce%9f%ce%a6%ce%95%ce%a1%ce%9d%ce%a4%ce%96%ce%91-%ce%a3%ce%a4%ce%91-social-%ce%a3%ce%ac%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%cf%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .