Σάββατο, Ιουνίου 29

"ΑΝΤΑΡΣΙΑ!" 15 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ της ΝΔ θέλουν τον Καραμανλή ως (νέο) Πρόεδρο της Δημοκρατίας...

Αρκετοί είναι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που πλέον εκφράζουν ανοιχτά την προτίμησή τους σε αλλαγή προσώπου στο αξίωμα του Προέδρου τη...


Αρκετοί είναι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που πλέον εκφράζουν ανοιχτά την προτίμησή τους σε αλλαγή προσώπου στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Μεταξύ αυτών και μέλη της κυβέρνησης, όπως ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης.


Όπως μεταφέρει σε ρεπορτάζ της στο MEGA και το Live News, η Χριστίνα Κοραή, πλέον στις τάξεις των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, η επιθυμία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι μια και ξεκάθαρη και ακούει στο όνομα Κώστας Καραμανλής.
Γύρω στους 25 είναι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που φέρεται να μην θέλουν την Κατερίνα Σακελλαροπούλου και επιθυμούν κάποιο άλλο πρόσωπο από τη Νέα Δημοκρατία. Περίπου 15 είναι οι βουλευτές που εκφράζουν ευθέως την επιθυμία τους για την εκλογή του Κώστα Καραμανλή ως νέου Πρόεδρου της Δημοκρατίας.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του πρώην πρωθυπουργού ακούγεται ως μια επιλογή για το ανώτατο αξίωμα της χώρας. Στο παρελθόν μάλιστα ακόμα και ο Αλέξης Τσίπρας ήταν πρόθυμος να στηρίξει μια επιλογή όπως αυτή του Κώστα Καραμανλή, σκέψη όμως που δεν είχε προχωρήσει τότε.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει καλή γνώμη για την κυρία Σακελλαροπούλου, με το Μέγαρο Μαξίμου να κλείνει το θέμα, αναφέροντας πως δεν είναι της ώρας.

 https://www.press-gr.com/2024/06/15_01721038553.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .