Σάββατο, Ιουνίου 15

Το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο…Μείωση του πληθυσμού μέχρι και 16% μέσα σε μόλις 10 χρόνια!

Συγκλονιστικά στοιχεία για την δημογραφική κατάρρευση ανά νομό
Το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο έχει τραγουδήσει εδώ και πολλά χρόνια ο γνωστός και δημοφιλής βάρδος Βασίλης Παπακωνσταντίνου και οι στίχοι του έχουν μια τεράστια διαχρονική αξία.

Ο όλεθρος των Μνημονίων έφερε μείωση γεννήσεων, μαζική μετανάστευση και αλλαγή του πληθυσμού με την μόνιμη εγκατάσταση ξένων πληθυσμών

Η δημογραφική κατάρρευση και η σταδιακή εξαφάνιση της ελληνικής φυλής από τα ιστορικά γεωγραφικά όριά της, είναι πλέον γνωστή τοις πάσι και ακόμα και ο Έλον Μασκ έχει κάνει σχετικό σχόλιο πρόσφατα.

Το ότι ο ελληνικός πληθυσμός μέσα στα «πέτρινα χρόνια» των Μνημονίων που κατέστρεψαν την χώρα (ποτέ δεν πρέπει να ξεχαστούν ποιοι Έλληνες βουλευτές ψήφισαν τα Μνημόνια, αλλά να στιγματιστούν αιώνια) μειώθηκε δραματικά σε νομούς και περιφέρειες εθνικής σημασίας ακόμα και κατά 16%, καταδεικνύεται για πρώτη φορά.

Και αν η Αττική έχει μείωση πληθυσμού 0.9% μόνο αυτό οφείλεται όχι γιατί δεν είχε δημογραφική παρακμή στους Έλληνες εις το γένος, αλλά γιατί ο πληθυσμός της αντικαταστάθηκε σε ποσοστό τουλάχιστον 10% από αλλοδαπούς πληθυσμούς!

Πρώτος νομός σε μείωση πληθυσμού, ο νομός Γρεβενών στην Δυτική Μακεδονία με 16%, δεύτερος ο, άλλοτε ακμάζων, νομός Σερρών με ποσοστό άνω του 14% και ακολουθεί ο νομός Ευρυτανίας με 13% και έπονται με ποσοστά άνω του 12% οι νομοί Κιλκίς, Φλώρινας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι νομοί που κανονικά θα έπρεπε να είχαν ευεργετηθεί από τα πολιτικά «τζάκια» που έχουν άρρηκτη σχέση, τους Καραμανλήδες και τους Μπακογιάννηδες-Μητσοτάκηδες, οι Σέρρες και η Ευρυτανία, έχουν «αιμορραγήσει» πραγματικά.

Στα ίδια τραγικά επίπεδα και ο νομός Φθιώτιδας με μείωση πληθυσμού 12,9%, αλλά εκεί που το πρόβλημα γίνεται εθνικό είναι στο νομό Έβρου που έχασε σχεδόν το 10% του πληθυσμού του! Ούτε πόλεμος να γινόταν!

Στην Πελοπόννησο, η Αρκαδία και η Μεσσηνία επίσης έχουν χάσει το 10% του πληθυσμού τους, ενώ η Αχαΐα έχει την ίδια ακριβώς εικόνα με την Αττική: Η μείωση του πληθυσμού είναι μικρή (2,4%) απλά και μόνο γιατί μεγάλες μάζες αλλοδαπών εγκλωβίστηκαν στο νομό στην προσπάθειά τους να φύγουν για Ιταλία κι έτσι απλά αντικατέστησαν των ελληνικό πληθυσμό δείχνοντας μια, εικονικά, μικρή μείωση πληθυσμού σε ένα νομό που έχει κτυπηθεί βάναυσα από την αποβιομηχάνιση.

Αιτωτολοακαρνανία, Φωκίδα, Βοιωτία επίσης αιμορράγησαν με 10% μείωση του πληθυσμού τους.

Οι μόνες περιοχές της Ελλάδας με σχεδόν μηδενική μείωση πληθυσμού ήταν οι Κυκλάδες και η Κρήτη, κυρίως λόγω τουρισμού, ενώ στα Δωδεκάνησα ο πληθυσμός αυξήθηκε 7,4% λόγω μεταναστευτικών ροών. Ο ελληνικός πληθυσμός, όμως μειώθηκε!

Δείτε τον χάρτη και θα καταλάβετε:

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Eurostat, o πληθυσμός στην Ελλάδα από 10.438 εκατομμύρια το 2022 μειώνεται σε 7.777 εκατομμύρια το 2070, με το 50% να το αποτελούν αλλοδαποί.

Επιπλέον, ο λόγος εξάρτησης των ηλικιωμένων από τον οικονομικά ενεργό πληθυσμό αυξάνεται από 39,0 το 2022, σε 74,4 το 2050 και στη συνέχεια μειώνεται στο 66,0 το 2070

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .