Παρασκευή, Ιουνίου 21

Περίεργη δήλωση του Βούτσιτς: «Αποθηκεύστε αλεύρι, λάδι και ζάχαρη, μπορεί να γίνει πόλεμος σε 3-4 μήνες»

Ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάντερ Βούτσιτς δήλωσε ότι ανησυχεί ότι μπορεί να ξεσπάσει μεγάλος πόλεμος στον κόσμο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, γράφει σήμερα η τουρκική εφημερίδα Hurriyet.

Ο Βούτσιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο σουηδικό περιοδικό Die Weltwoche, δήλωσε ότι σε

τρεις ή τέσσερις μήνες θα υπάρξει μεγάλη σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Δύσης.

Ο Βούτσιτς είπε ότι έλεγξαν τα αποθέματα αλευριού, λαδιού και ζάχαρης στη χώρα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για έναν πιθανό πόλεμο.

Η κατάσταση στην Ουκρανία είναι κακή

Κατηγόρησε τη Δύση ότι είναι πολεμοχαρής όσον αφορά τον πόλεμο στην Ουκρανία και δήλωσε ότι  «η ρητορική και η κατάσταση στον πόλεμο χειροτερεύει μέρα με τη μέρα», προσθέτοντας:

«Εάν οι μεγάλες δυνάμεις δεν κάνουν τίποτα, θα δούμε το πικρό τέλος του τι συμβαίνει στην Ουκρανία». «Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε μια πραγματική καταστροφή σε σύντομο χρονικό διάστημα», είπε.

 Ο 54χρονος Σέρβος ηγέτης απάντησε στην ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός παγκόσμιου πολέμου: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, αλλά μιλάω για μια μεγάλη σύγκρουση. Πιστεύω ότι δεν απέχουμε πολύ από αυτό. «Όχι περισσότερο από τρεις ή τέσσερις μήνες», απάντησε.

The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .