Σάββατο, Ιουνίου 22

ΒΟΜΒΑ! "ΛΙΣΤΑ δημοσιογράφων με 4.000 ευρώ το μήνα από τα μυστικά κονδύλια του Υπ. Άμυνας..."

 Φωτιά στο ΥΠΕΘΑ βάζει ο Βαξεβάνης με Tweet για λίστα δημοσιογράφων που έπαιρναν χρήματα από τα μυστικά κονδύλια Άναψαν τα τηλέφωνα μετά τη...


Φωτιά στο ΥΠΕΘΑ βάζει ο Βαξεβάνης με Tweet για λίστα δημοσιογράφων που έπαιρναν χρήματα από τα μυστικά κονδύλια
Άναψαν τα τηλέφωνα μετά την ανάρτηση του Κώστα Βεξεβάνη στο Twitter ότι κάποιοι δημοσιογράφοι εισέπρατταν από τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου Άμυνας.
Πιο συγκεκριμένα έγραψε: «Αν ισχύει η πληροφορία ότι στην Εισαγγελία έχει σταλεί κατάλογος που καταγράφει ποιοι δημοσιογράφοι εισέπρατταν από τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου Άμυνας (4.000 το μήνα) , τότε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Θα γονατίσουν οι Υποδομές. Όποιος φίλος γνωρίζει κάτι DM»

Τώρα όλοι περιμένουν επιβεβαίωση της πληροφορίας και φυσικά τις σχετικές αποκαλύψεις. Στο μεταξύ τα τηλέφωνα έχουν ήδη ανάψει και όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος έδινε χρήματα απο τα μυστικά κονδύλια και για ποιους σκοπούς.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .